built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
點假,件貨係真但次貨,海關都無佢辦法
香港法例無權去話佢D貨係垃圾

只要佢有貨源來源證明就得
即使佢知道件貨係次貨,你都無辦法
想唔使煩快靚正 師傅sales同你跟到足 仲緊張過你嘅話就去大鋪買
五星級體驗包你唔會後悔
買Samsung,之後我叫佢打包走,然後隔左4個鐘佢客服問我做咩唔收貨,我咪話你個搬運師傅話要收500蚊運輸費,我話買個時話包送貨,張單都寫左,黎到就話要收我錢。之後客服都係態度勁差想推卸責任。後尾係我屌到個客服叫個師傅送上黎。
買BBE
So far 正常
個客服有三個,個supervisor 梁小姐同team head 黎先生真係極品,當客係狗
個師傅應該都係無辜㗎
極大可能係間舖借啲意想夾鳩個師傅食你錢
price.com 搵d可以貨到先俾錢既鋪
基本上宜家好多間都做到
保養問題都係代理付責

宜家2022啦 網上資訊流通 你買前都要主動d google 下間鋪信譽點樣
yoho 友和total 買過幾皮野
有咩問題,次次好順利喎
呢間野google下都知,好出名
咁只能夠直接email manufacturer, 大不了po埋reddit, 應該即刻有專人處理
BBE 都係佢地黎架喎
成屋加埋隨時貴幾萬喎
識玩一定去price揀多人買評分又唔低既鋪
多人買一定唔係最平但係平過豐澤先
最重要係貨到先俾現金一定冇死
成屋買曬新電器用左兩年so far冇事
呢間垃圾不了
之前落過上海街睇
問多兩句唔買即刻閪面
個客服男人黎,應該係黎生,我屌到佢cut 鳩左我線
仆街原來呢間野咁撚黑
好彩我同佢買焗爐 微波爐 雪櫃都無出事
黑店都咁多人幫襯過
係呀,個黎生話自己最高級係team head, 佢今日有兩次都想cut我線
唔需要理佢姓咩,不停叫佢搵老細出黎傾就會愈來愈「高層」
呢間真係不了
佢地管倉果班都唔知倉有咩貨架
我記得我狂屌佢,之後佢勁仆街語氣同我講再講粗口佢報警,我叫佢報即刻報,唔報正撚樣,之後就cut左我線。然後我再打過去繼續搵佢屌,佢就搵左個女人幫我搞掂左件事
其實有幾多人親身自己買過
講真 其實都係代理直接出貨 你估built in pro自己個倉出咩
有時男朋友為左平少少幫襯d細鋪都覺得好on9
保養個d又麻煩,好多都無保證
等陣好似之前有d鋪一下全部執曬,
到時就因小失大
所以一定幫襯返大型電器鋪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞