built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
買大型電器就搵返大舖啦
呢啲濕鳩細舖只可以買風扇風筒呢啲細電器
唔似wor ching 果次買野兩間去曬,built in pro 個mk sales係咁話我去對面(BBE)拎張報價番黎既話,佢可以做低幾舊

一係就同一間公司都用埋d閪招逼害
屌你, 一search有人整埋網站唱衰佢
琴日先買完
呢啲細鋪唔keep存貨
收錢之後先問代理有冇
停產型號唔delete等你落單
最後當然係等換貨死都唔退錢
btw
支持誠哥開elecboy打鳩殘佢哋
小家電搵電器幫
大家電堅要大舖
Price.com 個啲唔熟
Lm
所以燒毁會最多都係幫你開聲only

btw 屋企啲鋪更加勁
買既過程點on9?
屌到佢跪o係度
報警告你講粗口?
吉屋買洗衣機,約好曬時間
嗰日特登去一早去吉屋等,注意真係吉屋嘜都未有
不意外過咗約好時間都未到,電話又無
我又廢是落街食飯,驚一落街司機就打嚟話依家上嚟
如是者餓到仆街咁等撚到夜晚10點,都係電話人影都無
跟住走人返屋企食飯
屌佢夠膽死11點幾打嚟話依家送貨上嚟
即刻開佢波,佢就屌返我轉頭
最後嘈上cs,個cs不斷sorry又話送嘜義嘜
我堅持退錢,最後成功退錢
Bbe 好好多 屋企買過幾樣野
送貨準時 服務好
我個次送貨日前Wtsapp個sales 講想換款都好順利
非打手
built in pro買過幾次 好彩都無問題 又平
鬥平即係服務差
Apple好似真係唔care
最新更新,今朝早built in pro 有個高層打黎安排左退貨退款,聽佢講野都有文有路好make sense,起碼有誠意解決問題
我諗今次真係我黑仔 屋企仲未有雪櫃用,有啲咩窄薄身型號有推介,經過今次,我發現部雪櫃夠靜真係好緊要
買過三四次,我又冇乜問題喎,洗衣機,洗碗機,微波爐,冷氣機,風扇,暖器,好多都買過,佢好多都係代理直送,唔係buildinpro,所以同係其他店買冇乜分別。
絕對可以退款,佢啲條款唔可以凌駕法律
有時間mon post 無時間serve客跟單
執柒左佢啦
所以燒毁會最多都係幫你開聲only

btw 屋村啲鋪更加勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞