built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
之前BBE買,個女sales 跟得幾好
家電呢行水位好小 貪果小小去細鋪真係弱智
你呢班友同黃金買遊戲機班懵撚一鳩樣 廢柴 垃圾
買過built in pro的Denon sound bar , 開箱後連唔到藍牙,淨係連到HDMI,廢左一半武功

叫佢地換貨就話唔關佢地事,叫我拎去廠整
推 黑店不能容忍
建議報埋海關話佢賣假嘢,但我自己經歷買過部微波爐四隻腳唔平,whatsapp完佢太約1星期代理就上門換咗部,可能我好彩,佢肯換俾你都算係咁,你試下喺友和買嘢,收咗錢唔出貨,7日內有問題不退不換,客服搵唔到人,email十世唔覆/覆bot message
呢間野真係冇下次
幫襯佢好似仲差佢錢咁
新屋入伙電器都係bbe買
送貨漏咗贈品同跟單sales講番
佢都即刻補番比我
Built in pro 專賣次貨

正宗黑店
係呢間野買左2次洗碗機
件貨無問題
但買既過程on99
嗰時貪平先搵佢,真係平幾千蚊
''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro
https://lih.kg/2976965

FYR,樓主準備收電話
換佢老母,兩次都專登留係屋企等佢個雪櫃,次次黎到都係伏,而家屋企仲放緊佢啲雪櫃紙皮箱,勁阻住,搞左一大輪都冇雪櫃用 再肯接受換真係弱智
試過都係買雪櫃,話包送上門,黎到個搬運師傅話要收500蚊運輸費。我屋企平地有lift 都要收運輸錢。之後同個師傅講話我買個時係包送貨,個師傅覆我: 你唔撚比,我咪打包走囉
咁之後點?買咩牌子?
你唔搵佢售後咪冇事囉,見你大客買咁多嘢邊敢唔出貨俾你,下面個page自己睇飽佢,我都中過伏,報曬海關消委先覆你一兩個email, 第一日有問題已經去submit佢個售後form, 4日後email返嚟叫我拎舊幾十kg嘅嘢去代理,屌你老母7日內有問題唔係賣家責任?掉俾代理就算生意完來咁好做,0風險0成本

https://www.facebook.com/dontshopatyoho
全港最大黑店講到冇問題,連登牛逼
built in pro 其實即係電器通,土瓜灣維他奶附近
黑撚到仆街,十鳩幾年前,買個風扇,白色,但比撚左舊到仆街既黃色
坦白講,如果只係電器有問題,真係無野驚
無違反商品說明條例,佢都無野怕
咁都係嘅,我懷疑呢啲死人網店特登賣啲有問題嘅貨俾啲客,分分鐘壞貨repack, 佢收咗你錢你冇仇報,硬食
話係假嘢囉,都無法正常運作,睇下海關查唔查佢
黑店!
買之前話有貨,俾左錢就話無
退錢等勁耐
叫佢退左通知聲
facebook問佢請問退左錢未
發左癲咁響po我個人資料叫我唔好再煩佢
呢間真係黑店 成日見到有人幫襯佢出事
係嗰啲畀錢之前乜都得 畀咗錢之後就乜都唔得嘅舖頭黎
本身想喺佢度買電器最後都放棄咗
佢咪即係電器通囉
全部電器都係豐澤買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞