built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
之前睇NEWS
話開名屌已經好嚴重
轉個頭執左佢再開番間都得啦
50年前既做法係今日用
諗多左,好多牌子都唔重視香港市場,你口中個專人就係會將個case拋返比代理,然後代理又拋返個波比黑店,最後都冇解決到問題
雪櫃送到最好擺24小時先開係常識㗎,你第二部機嘈在可能你冇做到呢個步驟。
睇間牌子care唔care自己形象
不嬲黑
早幾年諗住買個細細地空氣清新機放間房
見佢網面有D 一千蚊左右貨仔
去到問下啦
點知屌9我話依D 冇用

跟住走人廢事同佢廢up
有送貨前早一兩日打嚟同你講都偷笑
我試過等咗一日 打去CS又冇人聽
WhatsApp又冇覆
痴撚線間野
市已上達已發,理撚得你

APPLE CARE唔CARE自己?
之前有NEW話個客比天才DEL曬D相
經理認錯, 個客寫信比TIM COOK, 有回覆. 話會跟進
最後都係由經理出面話處理唔到, 送番新機比佢當算數

因為HK鋪最了解自己D客, CEO都未必會話當區經理既決定錯
無用
試過收唔到貨打去產品公司電話問
人地話BIP唔係佢代理
佢地嘅產品係直送 根本缺緊貨冇呢張單
美麗新香港
証明到佢明知無貨 都照收錢賣貨 咁就有位入佢
有broadway 有fortrees唔買
去啲垃圾鋪買家電
你真係叻囉
平幾舊水

為左慳幾舊水
令自己面對壞機整機既成本同風險

真正既窮撚思維
上年裝修買過幾樣嘢好彩都冇問題
屌佢老母 我都中過伏
送貨當日先話delay, 我求奇搵間細鋪都好過佢
bip送貨甩漏就預左
但有時平過大舖成30%
調返轉大舖如x澤都係會甩漏
網購兩次兩次都甩,cs都係打唔通
最後諗法係反正都係受氣不如買平d
同一個老闆唔代表做野手法一樣
BBE so far評價都正常
built in pro好多時都有人開post話黑店
呢間嘢送貨真係超級垃圾
買過一次以後唔會再幫儭
呢間野真係出晒名有伏 去price.com搵其實仲好 人哋都係有實體店 貨到先比全數 無貨真係會話無貨 唔會呃人
識得上網買 唔識得睇comment
一search 就大把苦主點會搵佢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞