built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
send 哂email wtsapp同佢講
比個時間佢,星期幾前未搞掂會搵消委會同佢傾架喇
唔洗再講
消委會覆得仲快撚過佢地,消委會一做野佢地就退錢
係咁架
我之前都中過伏
推爆,中過伏

買過肉失寶
自取冇事
買電視問佢話有現貨,跟住都delay左幾日,但真係平過出面幾百既
我買過幾千次添呀
報上東張啦
無追post
以前有個post 已經屌佢黑到仆街
竟然仲有人中伏
我自己幾年前買過幾次,正正常常冇乜事
不過呢兩年多數推薦身邊朋友去美的家買,又平又快服務又幾好

美的家
我搬左兩次,都有d 家電幫襯返
間唔時都有人上網話呢間嘢係黑店咪繼續有人中伏 根本啲人見平啲就鳩衝 證明呢間嘢做生意手法係work嘅
你如果留意返幾間網上大舖都係咁樣
如果你講果啲佢會驚就唔會繼續做啦
咁大鑊, 一陣返到屋企都check check條soundbar先

要個客上網寫文先做嘢
一早要培訓過啲員工
好撚troll game
送貨送到閪咁
的貨有問題, twice
客服撚客撚到唔驚
你講唔到邊到有問題, 因為所有野都有問題
最後係'高層'打黎先正常啲, 因為上左連登開post有百幾個回覆全部都係屌呢間野
而家買電器多數都係上 price 搵貸到付款嗰啲, 有間叫優惠電器幫趁過3次買洗衣機, 蒸焗爐, 幾日前買窗口式冷氣. 送貨準時 Whatsapp應機好快 即刻出埋單俾你
如果google就睇到有, 不過我都未試過
呢間好似比人屌咗好耐
諗住買幾百蚊野都唔敢幫襯佢
我間新屋喺友和、BBE、Built in pro都買過電器
加埋超過10萬
基本上佢地都係問代理攞貨
好似Panasonic咁,你訂貨落單係由信興直接安排送貨俾你
佢地連倉都唔使存
所以有時唔係你黑或者佢黑,而係代理揀公司俾貨

呢三間我都係落地舖同佢地啲Sales傾
拎埋佢地個人whatsapp
三個都跟得好好有問必答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞