built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
買電器喺香港要買日本製
貴啲都要買

我部三菱用咗7年,較到最凍普通格最入放嘢飲會結冰

唔好貪樣靚同多功能
買過一次
好正常wo
態度好,準時
不過唔知係咪供應商送貨
自膠
check 番原來我買bbe
自己試過落order 買原廠清新機filter 有貨可即買自取,俾好錢就話無貨要訂,唔知幾時有,當時原廠sharp 仲有貨,諗住信佢等一等,等到連係原廠買嘅機會都冇買,,之後再問唔覆,打左幾次電話先應機耍我,又話冇得退錢又剩,之後一話報海關就即退

正仆街黑店!
仲有人中
呢間google 吓都知咩料
買過一次, 問有冇貨話有, 然後去到同你講冇, 叫你買另一款
買個攪伴機 比錢前話1星期有
打過無數次cs 最後拖左幾個月先有
永久black list built in pro
認真, 買過雪櫃洗衣機都冇問題, 但係見其他人咁講 下次再買都一定唔會幫襯, 真係當上兩次係好彩
好心個高層知有問題就跟進下
下下搞到要上連登先肯搞
都唔知係咪做生意
又學simplylife啲閪野 永遠做新客冇回頭客 遲早執
可能呢啲嘢佢只係一個過水濕腳, 淨係同代你落order, 因為真係理你送貨, 所以好少鑊氣
認真, 買過雪櫃洗衣機都冇問題, 但係見其他人咁講 下次再買都一定唔會幫襯, 真係當上兩次係好彩
只要存貨或送貨或機件有任何問題,幫襯呢間野都一定煩死你,而且買得雪櫃洗衣機都急急地,但佢地一定唔會同你急
可能呢啲嘢佢只係一個過水濕腳, 淨係同代你落order, 因為真理送貨, 所以好少鑊氣
連登變網路版東張西望
無吳幸美我唔會跟進
唔好睇小呢度, 都係第三方嘅監察者
其實好多網上買嘢嘅電器舖都係咁, 真係講彩數, 如果大路嘢嘅叫做風險低啲, 如果要搵一啲搶手貨, 例如變頻窗口式冷氣嗰啲你預咗畀佢水你落訂, 如果經濟能力許可真係嗰幾百蚊豪畀佢, 唔使受氣, 唔使擔驚受怕, 大公司收貴你幾百蚊就係可以幫你承擔咗你谷撚氣嘅煩惱
屌 我幫襯過一次洗衣機,呢間野安排送貨嘅期間都好仆街,時間成日推黎推去,又話未有貨到,態度又差,cls
依家我買家電都喺網上price.com/builtinpro 買 好少去豐澤嗰啲 so far都無問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞