多倫多生活討論區24

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
通常你買個種一枝枝唔會夠潤
你要夜晚用凡士林/我自己用開eucerin aquaphor
以前香港365日都會甩皮 都係咁樣過
同問!
有無邊隻款推介?
用蒸餾水 distilled water
Walmart/Superstore $1/4L大膠樽
其他超市/Shoppers 貴少少
呢啲salad kit普通超市都有 仲好多款味
連埋包醬 一撈就食得 幾方便架
我最鍾意Asian味
一個真人真事, 四個悲劇角色。
個細侄由小學到中學都係私校。 讀書好勁㗎。
Amazon search Levoit
宜家每星期去華超,見到邊隻菜做 <0.99/lb 就入邊隻菜
Salad King
(416) 593-0333
https://maps.app.goo.gl/xM9Jq46M7pbmWUXt8

Terroni
(416) 203-3093
https://maps.app.goo.gl/JzxGdETbD4wyinD28

Okonomi House Restaurant
(416) 925-6176
https://maps.app.goo.gl/ateQdgjXdiHMFwW98

第二間我覺得個環境幾靚 但係唔算特別好食
第三間啲friend話好難食 搞到我都冇去試

等冇咁易有buildups
有邊隻菜做到咁平
唔知thanksgiving會唔會有減價
之前d post討論過無數次
平既有eddit bauer, save the duck, point zero, soia&kyo
中價有the north face, Columbia, Patagonia, fjallraven
貴價有moose knuckle, nobis, Mackage, hally hansen, parajumpers, Arc'teryx
再貴有canada goose, moncler
仲有好多牌子列唔哂個價錢分級都係大概
每個牌子都有唔同價位選擇 豐儉由人

credit:各位巴打
建議擺係post 頭
Terroni啲pizza好食喎

okonomi house我覺得幾好食,係環境差啲
上星期食白菜芯
今個星期食紹菜仔
都係0.99/lb
利申:唔係係大統華買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞