多倫多生活討論區24

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
1001 唔開

上個PO:
多倫多生活討論區23
https://lih.kg/3162636
等緊Black friday買加濕器
Costco 世一
elon.musk.

28 分鐘前
顯示更多
我最常買娃娃菜/細大白菜
清淡 無泥 襟擺 夠平
我簡單啲
唔L食

俾呀媽知實屌死
我識個世侄完全唔鍾意食菜。 佢亞媽細細個就要迫佢食菜。
十八歲去咗美國留學。 後來驗到有直腸癌。三十四歲蒙主寵召。
佢老豆供佢六年讀到建築系碩士, 做咗兩年話唔鍾意嗰行。 要轉讀多兩年幾金融。未畢業就驗到有直腸癌。 仲啱啱同個大陸妹結咗婚。 最後返咗工唔夠半年就玩完。佢係獨仔,連留學同醫藥費,一共洗咗百幾二百萬美金
咁大鑊

佢老婆結咗婚年幾就做寡婦。真黑
好在佢最後嗰幾個有公司醫療保險咋。 我見過佢緊急情況入咗醫院三日張收費單, 一共九萬幾美金。
最後嗰幾個禮拜先返咗嚟加拿大(好彩聽我老婆話一直保持安省居民身份)所以可以直入醫院。 最後嗰一兩嗰鐘仲口噏噏好長時間,但已經講唔出聲。( 我唔明點解唔拍低佢講嘢, 第日可以搵識唇語既人睇下佢有乜嘢想講)
啱啱做咗幾個月嘢,屋都無。 正一沙漠英雄------------無水
加濕器唔係貴野就唔洗等Black Friday啦
加拿大咁乾燥,唔好等平先買
見字食菜食生果呀各位
有無邊款推介
日日食蘋果,好多菜食
嘴唇好乾,已經日日用好多潤唇膏
新人加入ssheppard yonge係咪大量連登朋友仔
lip mask當潤唇膏用
飲蜜糖水,焗雪梨茶
請問啲水係咪要過濾左先用落加濕器到?
要食夠好難
以前係香港一斤菜分兩餐食 呢到咁食法窮死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞