[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
睇user name啦
費7而家踢中路可能仲好,踢邊真係無曬速度

但Khan同均如果呢季都無明顯進步,亞洲盃都可能未必有份
均連踢都冇得踢咁濟,khan至少係南區有d野睇下
基奧喺港會、學曦喺流浪、Tiger喺晉峰,都有得踢,咁不如㨂佢哋?
自從睇完港隊
少爺同喪無落班嘅踢得好過班超聯正選
我已經開始懷疑人生
佢最on9係攞一個呃飯食嘅9沖同一仔比
你見到均有表現?
基奧、學曦有表現喎,點解唔㨂,而揀均?
其實你對唔對題而家講緊簡同均黎緊冇進步 唔揀,唔代表黎緊唔揀你以上列果幾位
M子玩膠啫
細會唔會揀啦
出到去就係兩回事
余在言?
上年定前年係ssp睇理文 理文主場
心諗下佢真係11號黎?
唔爆又唔扭
但khan已經試咗好幾場……有無四五場或以上?
佢用邊個比我唔理
不過見好多人話一仔或者其他球員去到冇得出
咁不如唔好浪費時間返香港啦

但香港球員要加盟外國高水平聯賽嘅球隊
甚至要成日有得出
可能性本身於係低

咁究竟大家想香港球員外流定唔外流?
定係留係香港算(最多去大陸)?
有冇WEHK嘅人mon po,想問吓可唔可以將個patch擺上Google drive,我用mega download到一半佢話我用晒free limit,要課金先可以繼續download
睇字啦同歐冲當年係葡國差不多
即係葡甲出完幾場就跌去踢葡乙
咁果陣都唔太差, 話一仔同佢差不多已經抬高左啦

大廚冲係去支國開始向下
基奧香港第一前鋒
AFC今早舉行競賽委員會會議,會上作出多項決定及建議,包括:
⁃ 卡塔爾獲選為2024年U23亞洲盃主辦國。
⁃ 建議2023年起不再執行「武漢肺炎下亞洲足協比賽特別規則」(Special Rules Applicable to AFC Competitions During COVID-19 Pandemic),當中包括比賽前檢測。
⁃ 長春亞泰、上海海港、撣邦聯、漢達瓦底聯、鄒北記及澳門代表隊退出2022亞洲賽,將視為受不可抗力因素退賽。
⁃ 2023亞洲盃外圍賽,球員取得的黃牌將不會帶至決賽週。
⁃ 由於2022亞冠東亞區決賽完結至總決賽相隔超過五個月,浦和紅鑽獲安排一個特別註冊窗,以準備明年總決賽。
⁃ 同意汶萊DPMM FC參加2023新加坡聯賽。

資料來源:
https://www.the-afc.com/en/about_afc/committees/news/qatar_recommended_as_host_for_the_afc_u23_asian_cup_2024%E2%84%A2_1.html
https://www.instagram.com/p/CjHjlcePoBF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
鄒北記邊忽不可抗力呀
中國球會
亞洲盃去邊度踢
未定
鄒北記下屆又唔知撚邊隊
年年都係咁重不可抗力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞