[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
潘文迪退役之後有咩代表作
除咗記得佢拍功夫足球,TVB講波講到一pat屎
同埋當年同范俊業一齊教愉園兼落埋場幫隊波護級
多謝支持
熱狗仔茹子請保重

除非有人轉播
https://www.transfermarkt.co.uk/lucas-paulista/profil/spieler/239534

港甲公民組軍仲積極過深水埗,啱啱簽咗兩個巴西前鋒其中一個幾個月有睇過佢踢亞協
新班主下季係咪想升班?
Welcome 江澤文
江展民對曾錦濤
[81台] 翡翠台 - HKanime Live TV by HKDTMB
https://www.hkdtmb.com/81
原來之前save過 諗住同港人話電視都係skip咗中間幾個台
準備好對域奇剷草未呢
嘩啲主要對手唔爭氣/縮皮既情況下傑都算大搞

中東佬 多哥仔 假丹恩 Gerbig Brown 大亨 艾華度 費77
偉豪:聽講你啱啱比人炒咗喎
但對流浪輸咗0-9喎
屌你都戇L鳩
尋日先簽約,巴西飛過嚟轉埋機都要18個鐘啦

可況佢而家仲喺巴西都未飛
Fm玩到朱蛇唔做足球總監 退休
深水埗拉低曬個聯賽水平,邊有人想睇
凱景今季有具經驗的球員加盟,包括葛祖威及李君俠,但主教練馮凱文強調,球隊今季的「賣點」是青春活力,因此,今季組軍名單中,有八名球員是U22以下球員,其中有兩名韓援也是U22球員,而新中堅朴鐘範十分對辦,有信心此子來季會在「港超」亮相,皆因已有港超球會問津。
成日都話某啲球會拖低聯賽實力,但深水埗唔升香港根本冇可能2+1,呢樣嘢就係2+1之下嘅代價。而正正就因為加隊數爭quota,出現實力過弱嘅球隊亦都係必然

其實係現階段,呢啲真係必然出現,而家肯洗錢搞波嘅球隊已經少,就算搞都係幾百萬咁搞,未來呢幾年預咗會有呢啲球會出現,鬼叫而家爭緊亞冠quota咩

但未來幾支打亞冠嘅球會收入應該會提升,到時如果出現內部轉會,大家都會多咗錢,就可以平衡返聯賽實力
今年睇好中西區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞