[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
講真 地區球隊升唔係壞事啦 長期搞可以吸引到班球迷搞 係而家深水埗搞得難睇咗啲啫
Btw ching想問下邊度搵到呢啲新聞
中東佬吉佬
當係依幾年比球員圓夢踢到港超

btw Ssp係本身已經冇錢仲要亂咁洗錢先咁姐 炒緊10個8個垃圾local 請返兩三個外援+問大隊借細路仔 已經差好遠
Remi靚簽啦 南區都借咗四個傑志球員 深水埗點都借唔到簽人方針奇奇怪怪 陳灝還好啦 堤亞高甲組料嘅鬼都要去巴丁執一前一後仲抵屌啦
其實理文都係輸咗一場波啫
咁快就話唔爭氣
唔通係傑志
要考牌爭亞冠位,一定要應返佢個要求,但因為香港足球環境問題,新升上去嘅球隊,一開始一定會有呢啲問題,因為係夾硬嚟,肯定會有問題。

下年12隊可能情況更包皮,但取決於球隊自己點搞,大埔升上嚟,一樣有限公司,但起步唔曳,ssp今季可以擋經驗,呢嗰人腳,暫時乜人教都死。

今季甲組多咗本土新兵,北區龍九龍城嗰班大家可以留意下,有機會係未來港超聯新力軍。
港會搞唔知咩青年邀請杯都有啦
認真,風車教呢啲先會踢高一班,教中型/班霸就踢低一班
20個球員好似4個龍添
https://www.wenweipo.com/a/202210/02/AP6338a369e4b033218a65b43d.html

香港文匯報訊(記者 黎永淦)

據悉在不敵傑志之後,已有深水埗高層接觸其他教練,人選包括郭嘉諾。
練波用
憑咩代表晒球迷 唔俾我鍾意睇港超多過港隊架咩 咁撚多國際賽 搞傷班球員又還俾同鍾意睇港超嘅球迷交代
咪即係格硬黎
本地球員參差但鬼都可以搵好少少

同埋你話咩內部轉會,大家會多錢係咩玩法?
你去巴丁幫佢搵
聯賽就翹叔 專員盃就戴廷匡
另外兩個真係似淨係去練波
狄恩冇工開
晉峰 vs 港會
1.90 3.60 3.20
-0.5 1.97 1.82
3球 1.80 2.00
咁蒙古仔真係深水埗搵人去蒙古搵返黎
咪就係冇關係點搵打機禁個制就有咩
係巴西搵個返黎會唔會易過係蒙古搵呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞