啱啱喺巴黎俾人偷晒啲錢

941 回覆
210 Like 981 Dislike
你醒扒嘅捉到可以當場揼柒佢,見過有條𡃁仔失手俾人捉到同黨走晒,俾人打到爆晒缸手都斷埋
法國佬好仆街
你唔識果到語言 去呢D地方旅行 都係用英文架啦
知唔撚知咩係世界語言?
法國巴黎咁多人都受過英文教育 係到扮唔識 你扮乜鳩
恰鳩遊客就叻 係到撚鳩人 所以而家咪叫人唔撚好去囉
去旅行幾日識撚曬人語言去錄口供咁勁?
樓主呢D咪中撚左伏
果邊收唔收英國debit card
喺意大利試過,塞啲垃圾記念品俾我再問攞錢,嚇到我即刻掉番俾佢跑走又見過有人搵遊客握手/簽名/擁抱,之後逼佢哋俾錢
咁你都偷返其他人囉

希望你平安
連登仔都教埋法國人要點做法國人

連法國人唔想講英文既原因都唔理
香港有冇地鐵成陣尿味, 一出地鐵閘口成堆 gypsy 嚟問你簽名, 然後行兩步索馬里黑人水你買手繩, 最後行入啲手頭上部電話俾人搶埋?
樓豬40歲老處女?
你唔識嗰度語言就去返安全地區旅遊區.
去巴黎一定要識講法文
巴塞試過畀人偷passport 同電話
去過一次巴黎
有一日排博物館比d中東佬樣既人係附近兜圈上下打量
有一日去百貨公司係門口有力架借機想埋身 好在閃得切
好好彩兩次都無損失 其實佢地狼d衝埋黎搶真係渣都無
平時見到市容係人多 污糟邋遢 亦見過有人搶完野跑走
呢d痴撚線地方真係去過一次就算
浪你老母個漫
佢支那人用英文問野
我咪用英文答
因為英文係世界語言
其他語言唔識咪唔答
定係你地連英文都唔撚識咁撚廢
成日用大陸人做例子 都唔岩呢個case就係咁用
訓啦柒頭
倫敦相對算正常啦,小偷冇咁多
實收㗎 要畀fee咋嘛
好多網上銀行eg monzo revolut可以自己轉錢去唔同貨幣畀錢 變相免手續費
唔好帶咁多現金 盡量用信用卡
成12點幾都仲喺條街度行
咁幫你唔到

我喺巴黎住 都唔夠膽天黑自己一個人
如果飲酒夜返一定去安全地區飲
樓主好彩比人偷既係錢
而家科技發達 有好多方法cash out 到
比人搶撚左passport 就煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞