啱啱喺巴黎俾人偷晒啲錢

941 回覆
210 Like 981 Dislike
放d係底褲 屎眼
連登就連登

同香港人一樣將衰野屈哂落支那人,結果一封關冇左遮醜布就現哂形
你點操都唔會操到黑人咁
先天就係輸蝕
就算後天補救企出黎都係差d
去過無事,你唔好成個一身錢嘅遊客咁同小心啲就得
電話可以點防?
掛頸?
可能我淨係去KL市中心BB,幾好
你點努力賺錢都唔會有錢過李嘉誠
所以就老奉躺平?

你練到大大舊,黑鬼見大家都黃皮豬,搶都搶個瘦先啦
係咪又係力架
我覺得巴黎人一世物一世點都要去一次既…
知啦cctoy 你地咪同支那人一L樣囉
抵死
不過夏威夷應該啱佢地
夏威夷多日本人住
知啦連登你地咪同支那人一L樣囉
歐洲大國竟然可以放任自己首都淪落到咁

真係衰過支那

我有朋友向lv 買完野
俾人跟左兩條街向一間coffee shop 度俾人搶左
都係有cctv 都無用
個d 根本難民捉唔到
紙房子?
北歐少啲黑人
樓主幾歲?講野咁似D 18歲港女
你上連登開post問野
好睇第一個/第一頁留言
如果你開post段野有少數民族同黑人之類
我相信之後既回覆就唔係咁
有時自己準備下先好去 咁大個人 仲講咩總知去之前上連登問你地

我未去過法國都知出名
偷野 周街垃圾 搶野 臭 黑人 爛民 手繩 答車唔比錢
等等
如果你係金髮鬼妹仲要留心多樣野係強姦非禮
佢個政策不斷收留垃圾人同人種 清洗文化習俗習性
唔係歧唔歧視問題

我好記得之前有個post講巴黎已經同第三世界一樣
成條街都係黑人
完全唔同nefilx 同emily in paris定唔知咩咁
洗到咁白 又咩文化之都
成個劇組封哂個場請哂臨記整靚個畫面
又咩浪漫呢d 講左成廿年既話題 而家2022
呢樣野根本唔存在

個post仲post 左段巴黎street walk
唔講你真係唔會覺得係巴黎
個post入面仲有人話南法唔係咁 第二個地方
但係前幾頁又有人話南法都係咁比人搶野

所以唔好成日網上靠人 自己分析下
法國呢d野都唔係第一次講
遲d就唔係咁講法了
左膠當道
鐵籠圈養既豬,點會唔安全
之前歐遊 我會放錢係個bra入面同埋隻鞋到
都係用個腰包裝野 萬無一失!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞