[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
250點都係tier 1,留比下手一定冇死
好彩嘅係羊唔算貴
嬌真係身形問題,煲好似係傷患問題
睇下羊會唔會1月叫球會解約返疤,真係杜唔係到唔知佢會唔會配合下手
美狗椰狗一定有份
杜最黑仔就係上年買錯盧狗,條友廢不特止
搞亂埋個更衣室同士氣
似係佢同椰,一個日日嘈要正選一個嘈要走
反而Kai仔未出聲,cwa就老婆代發言
主要352同埋343, 但係都有試過433
係喎,條友成日遲到,全世界呢樣得杜曹忍到,點知佢轉頭走埋,如果入唔到波又變左阿狗個期咁,新教練要立威無可能會由佢當睇唔到,到時又變左內鬥
分乜撚析呀
你望到佢打咩陣多咪咩陣囉
入到場係咪4後呢度有撚人會理呢啲咩
Todd哥完全唔明呢條友係更衣室炸彈黎,而家係比佢出返啖氣炒教練,但之後有排佢受
有名你叫足球恐怖分子
自己參透下
Kai德國人同聲同氣應該冇乜野
跟杜拎過歐聯又長期正選
C wa等退休兼職業素養極高
多數係美隊椰子呢兩粒老鼠屎想走走唔到嘈嘈貢
黎緊Hely波特可能一次過面對呢兩條友加羊,睇下佢壓唔壓得住更衣室啦
波特立到威先算,車出名更衣室難搞,仲要你唔夠名氣,cwa同azp呢d唔驚會搞事,但班後生如果輸多幾場就好難講
睇佢應該同椰子差唔多結果
好想睇進攻足球
威望應該仲差過椰子,椰子當年都叫英超既名帥,起碼帶過愛記入歐聯,波特教得個幾年,仲要係需要時間先執到隊波既領隊,Todd 會唔會俾咁多時間佢先,佢點都唔似即食型
樸狗呢啲死攬三後衛嘅足球恐怖分子,你覺得係車會打到進攻足球
假如聽日上任,世界盃前無起色

我會反撚到佢落地核
真係唔太睇好波特
所以我唔支持咁樣炒杜,唔係話唔炒得,但炒得咁急又冇詳細plan過之後點做,以往隊波西通常都係球員作反,,所以炒完領隊通常會有成績,但今次除左美隊呢d撚屌之外更衣室都仲算正常,如果係球員狀態差我唔覺得新任領隊會即刻解決到,到時一直差落去咁點,半季又炒?
盧 椰 羊 有排玩
來吧 倒轉地球
世界盃前無起色應該都1月走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞