[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢要係咁偉大 咁想有長遠目標既話 請到下一手好既話 就比時間人做d成績 咪撚咁快又炒 隊醫 總監 bigdata全部搞好佢
唔止咁簡單,或者根本托狗一早已經諗住炒人,只要有一場敗仗出現就會咁做
托狗都寧願聽隊長,佐,施華呢d senior players嘅意見啦
Ca好明顯鬼啦
呢幾場格硬出都肯定老細意思
我無心情話咩捉鬼 唔想諗呢d無聊野
宜家個情況似杜同撩牙狗兩個關係出左事

呢兩條友一個玻璃 一個難用 個system難踢既話佢兩個肯定出事 當然佢兩個點會有能力逼走人
我帶頭反美隊同椰 依兩條垃圾忍左好耐
呢兩條友係真廢+雪到凍晒

兩條友今季加埋先出得300分鐘
呢到講到今季成績差既主因係佢地hea踢
美椰根本唔係因素,佢地喺隊中地位都唔高
Potter上車除左更衣室問題 仲要諗點樣搞得掂個老細
除非撩牙狗一心想大洗牌 擺明係揾potter執隊波
如果唔係 potter呢種咁新既人都幾危險
美 不知帶到幾多輿論壓力畀高層
美媒日報夜報話佢懷才不遇 鬱鬱不得志
加埋老細美國人
托蛇點會清美隊
唔知會唔會有一日可以見到油爹或者佢個仔買返車
我都有少少覺得係一早想炒
只係被制裁嗰陣杜曹表現太好所以未有理由炒

今日忽然諗好多奇怪野
會唔會係一早已經同新教練傾好
只係等緊機會炒杜曹
kounde單deal最後無啦啦收手既原因係咩
你咁計lkk咪仲跨
同埋Todd本身都開左綠燈比佢走
係無人買
美狗有美國fans
老細又美國人
啲美國佬唔識波以為美隊好撚勁嫁

如果美國佬老細想車食美國market唔知會唔會令美狗有影響力
好撚憎美狗
大傷之前一直正選喎
明明成個轉會窗吹晒風話美國狗過意甲
聽晚press con邊個開
杜曹好似未贏過波特蛇
次次都打和
熱狗嗰場拎到三分
分分鐘唔會炒
如果c朗單野係真既,佢第日都實會出手,變左油王初期咁,之後d領隊除非好似安76咁,如果唔係實大把野嘈
請咗總監就死返美國做基金佬搵錢啦
黑鳩係個腦短路同廢 論鬼有排都未到佢
係一早想炒
點會買美羊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞