[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
呢個同意 應該無人唔岩用
事實上車係發達之路
丁力唔續約想轉會都唔係得返好多隊揀
老闆管理開球隊,佢只係想盡快制定球會長遠方針,解決提出問題既人,完善球會制度,然後嘆世界食 good meals,我信佢唔會係長期插手球會事務既人
油王一樣要時間先明呢樣野
俾人sanction前續咗會走咩
Sarr都100k
新簽嗰嗰天價人工
西女人冇記錯好似offer140k啋你有味啦
事實上係三個英超兵一個叫大名氣中堅
杜蛇
對住啲乞兒梗係用返啲乞兒招數
仲要potter打開三中堅

如果Todd真係一早已經有plan雞左杜曹
只可以承認佢行得勁前 買定cucu黎
加時加耐D咪仆街
咪新人事新佢風
近年油王去到接近無前4機會先抄
杜蛇legend事蹟: 半季贏歐聯、贏歐超世冠complete the set、PR之鬼
條clause好似係一半賽事出多過45分鐘
同埋上面嗰啲都淨係計到法定時間啫
法律狗呢句我同意
其實炒杜唔一定=托哥短視同無耐性,睇埋下一任先可以judge佢係咩人

https://twitter.com/siphillipssport/status/1567764630113509379?t=LDArvtHUGcYLKa0qxA_3ow&s=19
波特蛇多d overlap / half space off ball running
不過未打過死守隊好難講
其實企老細角度睇未必咁過份
始終比杜教落去 應該10月先有機會彈起
睇數據都講緊後50場失波場均1球
但杜係教防守教得好 咁既數據其實無得賴
比你10月彈起完就要準備世界杯
之後番黎分分鐘又唔齊腳
前排轉會窗就吹捧托蛇買人爽手
而家爽手炒教練就個個反托
如果Todd真係有plan嘅話就唔會開咗季買哂人先嚟換帥啦,
直接上季一完就同杜蛇協商分手咪得
單計下半季
勝率低都係事實
佢6月先接手
搞埋換領隊應該8月先開始買到人
唔反
比著油王肯定係頹多一個月先有行動
好聽就叫俾機會,唔好聽就拖泥帶水
而家無記錯的話,咁多次俾機會最後都係無起色架啦
原來星期六早場官宣波特蛇未
用油王比冇意思
油王一樣中後期先唔會亂炒人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞