[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
如果即刻打到識飛咪冇事
不過會屌啲球員係鬼
人哋問
傻猛RJ火化古古蕉都後生
唔洗一定要用佢地
OnL9
撚二絕對有更肉酸
Mount又要打翼
盃賽即食搵potter 把鬼
咩外行人講,根本無任何風講佢地係迫宮主謀就屈左佢地先,同之前黑記咪又差唔多

佢地講上陣時間想走係要轉會,平時個個都會咁講架啦,全世界有邊個估到你幾日後會比人炒,如果仲係要屈落佢地到,走左既雲都有講過,宜家遙距迫宮添,唔該屌埋佢,事實只係todd/其他老細成個夏天擺明亂鳩咁黎
班道士準備好架喇
有起色=鬼
冇起色=堅廢=鬼
Todd = 越王勾踐
呢度d人永遠都係講仲衰過之前,點肉酸都肉酸唔過摩二個期,摩佬都冇咁快俾人炒
絕對係,但起碼歐聯分組賽出到線先,仲要無輸過,呢場輸左,對米蘭唔係兩勝都可以好危
傻狗應該都係25
其實佢都要同大股東交代
所以成績唔好佢都有壓力
所有球迷都係軌
點會
Kai雖然唔啱位,但係每次出黎都落足力跑
美狗同椰狗就肯定係鬼
玩未來好似得十尻幾廿年前疤獌成功過
電訊報:杜曹上季曾拒絕巴塞曼聯,他表示留在藍軍是職責

車路士在昨天宣佈和杜曹分道揚鑣,在決定下一站之前,他會先休息一段時間。

《電訊報》表示,杜曹會非常搶手,因為他在上季就曾拒絕和巴塞以及曼聯進行談判的機會。杜曹認為他是在名聲完好無損的情況下離開車路士的。

據悉,巴塞去年11月聘請沙維之前曾想讓杜曹執教球隊,而曼聯在尋找正式主教練人選的過程中也對杜曹感興趣。

不過杜曹告知他們,他想留在車路士,尤其是因為他覺得這是自己的職責,考慮車路士上季在場外遇到的困難,他當時已經成為球會的發言人。
kepa 或成最大贏家
成班都係鬼!
安76旅遊巴事件
都唔知嬲what
細查都重要棋子
加狗呢種冇技術波牛點擔大旗
係得broja可以期待下
其實青訓不嬲都係2,3個成功就叫成功架喇,全部青訓都掂咩,獌疤個d真係幾十年先一遇,宜家佢地青訓都冇話特別好
波揸都唔係真係咁好架咋,上季睇左排都覺得佢好多時候死去唔識做配合
疤宜家個堆都ok,其實鍠疤都keep 住有,你啱啱幾十m 買既古古咪係
Broja仲差過譚仔,可以期待的咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞