[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
猁突然大跌watt都幾癲
都唔係Suddenly
條中場又老又殘
之後睇吓CA 係咪長期正選,係就真係89不離10。Todd 狗,仆街啦!
佢執防守如何?
Klopp asked if he's worried about getting the sack like Tuchel: "Not really, our owners are rather calm and expect me to sort the situation and not think someone else will."

黑丹勁撚到傻
杜:不了
成日話洗2億幾
但一大部份只係用黎補人 邊有upgrade到
Cucu+4funla+kouli呢度1.7億
比你簡你想要番魯+天+全盛捷定洗呢1.7億買佢三個?
羊係on9 d但都係15m姐
其餘買既幻幻都唔係預短期內用
真正upgrade係得250
總之就好簡單
係車路士,所有教練唔洗諗咩長遠
預過黎做兩三年就收錢走,就係咁簡單
又話意假隊又慢又廢
禁住利狗打
淨係走少魯/天已經差好遠,今年既2億幾只係止咳咋
Kai 都好難講
始終計埋雲拿單野
除咗打乒乓波
呢兩條仆街真係遲早都自己lan
以前雷斯韋利安啲巴西邦玩嘢又係咁
自己玩完自己最先走
最攪笑又唔知自己真係廢
過去阿記攪到人哋雞毛鴨血
仲公開屌話去美國好撚攰
雲係自己本身買250搞到都唔知有幾多上陣時間先想走,同期同佢爭位踢既仲有大袋同美狗,加多個250會令佢好難入國家隊. 但點會知後尾會叫250打9號位

佢所講既戰術唔啱佢係因為唔多機會千里走單騎姐
真,杜識玩就應該熱身賽場場出足耶美,等佢哋出盡洋相先舉手射走佢哋
2億幾後防用咗幾多錢?
點解覺得利會炒高普
CA真係頭號嫌疑人,同國藉,又無表現,但又唔知自己踢得閪
冇咗文尼真係咁大鑊?
阿諾跌watt,中場閪霖,前場無左文尼
咁真係攰既,做show 咁款,又要監班友仔練波又要搞轉會相關既野
比佢好好地淨教波去美國佢一定唔會叫攰
用獎盃嚟續命,已經係呢廿年傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞