[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
無計呀,都未撚請到體育總監
英超慰安婦-車路士
換班主就得
請咗總監之後佢係咪唔插手先
希望見到杜曹將來話喺車路士有unfinished business
呢個真
著埋件9號波衫
咁快反Todd ?
前幾個星期車區仲吹緊風吹奏Todd 做野爽手過西女人好多
無計 炒左佢地最鍾意嘅杜曹
贏到盃就得
長唔長教其實無乜所謂
GoPro輸拿波里都唔係第一次啦
勝利球迷
超頻足球有代價架
想爭英超呢個真係講穩定性
衛報& Romano:Boehly 控制欲太強,杜曹和他在多個問題上都出現矛盾

據衛報記者團隊和意大利名記Fabrizio Romano 的聯合報道,杜曹和車路士聯合所有人伯利的關係的確破裂了。

並不是所有的球員都是杜曹想簽下的,還有其他老闆試圖把球員強加給他的例子。

其中一個例子就是安東尼哥頓,他是杜曹不想要的人。Boehly的數據分析師在看到這名愛華頓中場球員的一些表現指標後,極力推薦他,杜曹開始覺得他有太多的球員需要適應,卻沒有足夠的球員可以依靠。

更重要的是,衛報也不知道杜曹到底多想要古居利拿,而且車路士已經擁有捷維爾。

18 歲的中場新星卓禾美卡更像是球會簽下的球員,因為Boehly決心在一隊中培養替補球員,包括大量的青訓和年輕的有希望的球員。

杜曹準備讓青訓出身的保查離開,他認為他還未為球隊做好準備,而且韋斯咸開出3000萬英鎊的報價。但球會最終還是給這名前鋒一份豐厚的6年新合同,這讓杜曹面臨著給他出場時間的壓力。

衛報透露,Boehly瞭解到一些資深球員對杜曹的戰術不滿意,而且他渴望打上自己的烙印。
費sir年代d英撚教練係做埋dof嘅工作,dof一職係喺歐洲大陸引入嚟

所以杜狗唔慣咁復古

托狗我就唔知,分分鐘自己做上癮,咩dof同教練都係佢嘅扯線公仔
Todd唔覺得自己外行
佢覺得佢咁有心搞
個領隊都應該交個心出來
同佢交代d戰術細節
唔係只係識say yes or no

Todd想比好多權領隊 (做埋Cech果d野)
但TT真係唔識做或唔想做
咁咪覺得佢唔岩channel 囉
杜狗可能只係衰在自己係油王請番嚟嘅
你知唔知勝利球迷點解架
我都迷杜
但想隊波贏盃就勝利球迷?

好心學下中文先啦
一炒人成班智商低於50既上哂水,仲群魔亂舞過班黑記
我唔係鍾意杜曹 我都覺得佢唔識攻
都唔知踢緊乜
但如果買球員係Todd團隊主控咪唔睇好囉
老世參與太多球隊事務而失敗例子太多
TT: 我淨係想教波咋仲要做埋補習老師教你睇波
遲啲剪草凖備波boot都要杜蛇搞埋
嬲完都要踢架
如果係波特
又唔覺佢可以幫手拎乜野盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞