[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
廢到冇人要又係到嘈,佢既表現完全唔值正選
佢條友真係好煩
雲個陣個個又咪咁講,肯放就會有人要,佢肯減人工,你肯蝕讓就得,反正都跌晒價又無作用
妖人 名唔識讀
得獌有興趣,之後冇啦
佐猛都post 咗
都唔知係咪黑記吹得就吹
雲其實無蝕讓
除番開佢份約
個價其實係平手離場
一諗到杜蛇喺電話到話想要多次機會就好心up
再諗起當日被制裁有咁多好offer都無走 表忠心
前幾日先話先要多好多個100場

屌你老母todd狗
我宣佈今日開始做反todd第一人
猛係唔係內鬼?
呢條撚樣生性啲 上季起碼執多一隻盃
佢就算唔係鬼,今年都廢到仆街有份害死人
佢不殺杜蛇 杜蛇卻因佢而死
表現似,但唔知
尋晚個兩件一句野都冇講
利撚即使畀人炒
我都覺得車狗尋晚嗰場肉酸10倍
好可惜一個咁愛間球會既領隊比人炒,期望佢會有杜2再返黎
但Todd狗仲話上季已經想炒佢,唔明佢諗咩
見杜渣住前場七子踢成咁 動殺機
托哥心水幾清
尋晚其實表現好怪
杜狗上季串佢嚟親球場睇波都贏唔到,
叫佢返歸開電視睇ESPN。
就係咁得罪咗老闆
我覺得係todd狗想換曬自己D人
西女人走唔意外
但理論上施治個位應該留得住 但最後都係走左
一個有可能既解釋就係todd狗唔想留油王時期既人
所以就用「位置同體育總監」重疊為藉口趕走佢
Jamie Carragher: "I don't think Christian Pulisic is good enough to play for #Chelsea. He's been there a few years now and has had enough opportunities. He's a squad player, no matter who the manager is."

(@CBSSportsGolazo)

#CFC #justcfc
撚sir 同杜sir 走邊個最心痛
咁佢講得冇錯,但老闆永遠都係啱既
見到個唔識ball嘅老細就即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞