[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
一陣搞唔掂班廢人好快變車路士蝦你波特
咪變下一位前杜
無安排咪其實只會無限loop,一日有美椰係到懷才不遇係到嘈一日都係炒教練風火輪

Todd哥要保「細路」,但你件細路打唔起就打唔起,打得起得我唔信杜會放佢落後備
仲有隻美呢
我反而睇好佢短期>長期喎
佢Brighton個三後衛陣式根本可以直接帶過嚟車狗
而車狗班球員打三後衛直頭得心應手啦

短期內佢專心執好個進攻form就得
而執進攻form大家唔好覺得要好耐
正路幾場內就要見到啲眉目

但長遠點樣壓得住更衣室,遇到樽頸要點突破
根本唔需要擔心
反正預佢教兩三年就躝
佢短期內將隊波重上正軌就得
重點係我地條防線三中堅有兩隻新仲要未建立默契
我係唔明刀狗點解咁迷樸狗

講真
樸狗死攬三中堅,又將隊內有進攻才華嘅翼鋒Trossard改打翼衛
根本就係佢口中嘅足球恐怖分子

而用後生仔呢樣
我肯撚定任何領隊去到要爭前四嘅球隊都唔會點重用青訓啦
遲早樸狗都會比佢反唔用青訓
應該咁講,所有上車領隊都會比佢反唔用青訓
杜蛇撚伯已經叫用得多
美椰繼續翼衛
點都易夾過四後衛

依家後防Chilwell Cucurella Chalobah Silva James AZP 都打慣三後衛

預期樸狗正選陣容
Kepa
Fofana Silva Cucurella
RJ Mount Zakaria Kovacic Chilwell
Sterling
Kai
美椰繼續投訴
最撚恐怖係,依家樸狗係白踢3511

係車狗會點樣演繹呢個陣
咁玩高爸真係搵定心理醫生都得
證明唔到自己仲比人雪埋
Kepa
4fun cwa cucu
RJ Kai kanté mm chilwell
Auba
三後衛做唔到主攻 lol
250做唔到Groß d嘢 隨時要kai打
250可能去做LwB =trossard
撇除傷咗嘅人
用人係例子啫

-----250 Auba
--Chilwell 高 kai 佐 rj
----Cucu Cwa edan
-----------Kepa

3421 同前晩差唔多
-----------Auba
--------250. Kai
Chiwell 佐/mm kovacic. RJ
-------Cucu cwa edan
-----------Kepa

白打強隊仲有另一個陣
鑽石343

---------Auba
----Mm. Kai. 250
------捷 kovacic rj
Cucu. cwa. Edan
------------Kepa
最弊係佢角色定位好鬆
人人都要周圍跑
依家走位咁嘅情況
頭幾場可能亂晒
開頭以為Todd放手俾杜曹攪
點知Todd係想自己攪哂 買咩人始終佢話事
不如佢做埋領隊算
隊隊外行人攪隊波都閪鳩硬
佢快快手考埋教練牌算啦,請咩人姐
美國班主果然無一個好人
利狗
依2件冇心踢就躝啦
斷約好過,都冇人要,又肯減人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞