[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
大家都係著眼睇波特蛇點用個兩件神兵利器好過啦
好想睇杜有咩講,不過佢應該都唔會講太多內幕
我覺得CWA 一定唔會搞事
但azp 扭計話要去疤之後都鬼鬼地
唔好理啦佢地覺得有咪有
因為條友廢 所以你主觀角度就覺得個條友條氣唔順 因為可能杜用得佢廢 所以作反?我唔會完全否定杜進攻form炒車搞到球員難以適應 但點解因為呢樣野你就咁肯定佢地作反?
親自指揮
親自部署

呢個style係未好熟
過咗去就由佢la
仲喺度傾捉鬼,點解炒杜
到時咪等potter sir 一輸/和即炒lor
成班吹得就吹
仲要美椰明明成個轉會窗都掛緊牌
仲傳過美+錢換Leao
如果跟返一路以嚟個pr風格 應該都唔會有好多難聽說話嘅
最大隻鬼明明係todd
走去捉椰美兩個冇牙力嘅邊緣人
好似熱狗請樓奴咁
你講到咁佢仲點會續約呀
Rj都鬼鬼地
對住林sir放曬水表忠
續完約杜曹就被炒
好鬼
電訊報:杜曹上季曾拒絕巴塞曼聯,他表示留在藍軍是職責

車路士在昨天宣佈和杜曹分道揚鑣,在決定下一站之前,他會先休息一段時間。

《電訊報》表示,杜曹會非常搶手,因為他在上季就曾拒絕和巴塞以及曼聯進行談判的機會。杜曹認為他是在名聲完好無損的情況下離開車路士的。

據悉,巴塞去年11月聘請沙維之前曾想讓杜曹執教球隊,而曼聯在尋找正式主教練人選的過程中也對杜曹感興趣。

不過杜曹告知他們,他想留在車路士,尤其是因為他覺得這是自己的職責,考慮車路士上季在場外遇到的困難,他當時已經成為球會的發言人。
好心up
唔好忘記托狗身邊有 co-owners都係資深車迷,講嘢一定有分量
咁未代表呢個老細都諗唔清楚自己想點
一時一樣做嘢又唔consistent
跟著呢種老細真係好自為知
Btw車狗賠錢既話係咪可以唔比杜原合約期內教其他隊
公海見到
托狗點會因為一兩個小職員炒一個總經理?
佢有講係傳媒屈鳩佢
佢係咁既話根本唔會做到大生意
同車共患難,但冇得共富貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞