召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
最出事係下眼線位嗰pat眼影
算命婆講嗰位有錢佬幾時溝佢呀
下眼線位啲pat眼影,同佢上面張圖咀角嘅暗沉係同一個形狀
佢係咪冇腦到唔識分啲袋真定假,咁都post出黎
chanel logo竟然唔係置中??
香港有唔少有閒錢嘅人 撈偏又好 屋企有錢又好
另外 其實勁多人買假嘢有幾次ig彈咗啲假嘢ig shop廣告出嚟 見到佢post review都賣得幾多
好簡單一樣嘢 佢咁虛榮 如果係真嘢仲唔即刻零filter高清近影咩

佢highlight有一個story近影住個montaigne 背景喺dior shop不過可能得條絲巾係喺shop買
有個post喺cartier shop買手鈪係特登影埋背景同埋啲單 成set嘢咁
但其他袋全部pose都係同鏡頭有啲距離 令人好難睇得出真唔真

應該係得一兩件係真
我就係諗自己識啲真係有閒錢嘅人都無咁密
毛都未生齊嘅𡃁妹都用得勁貴
就係後生先捨得洗錢可以用成份糧買嘢

就算搵十萬一個月但係要供樓養車孭住成頭家有大有細 其實都唔係咁富裕
最kam係佢啲唱歌跳舞片 好似有highlight
尷到冇一次聽哂睇哂
有閒錢嘅人就各有各喜好啦 可能中意洗落其他嘢度
至於冇閒錢 都係嗰句 買假嘢嘅人比想像中多
出轉旺角都見到一埋妹豬揹住睇得出假嘅chanel dior 可能會有人覺得肯定佢哋係賣身賣相先可以密密轉袋 但其實好多人只係買假嘢嚟扮四條 就算係學生妹 儲少少錢又可以轉一個

利申諗起有次去順豐 見撚到有個就係賣假袋嘅人寄嘢pack入箱跟埋一大埋假到傻嘅名牌紙袋 真係好多人買假嘢
唔係5000任屌咩人哋係籃波撚蘇狗即刻濕晒送上門
可以睇埋落去
好多證據
召喚痴線西 (181)
https://lih.kg/2879203
同期原來討論緊Annie姐,見到真係笑出聲
好掛住Annie姐啲片

南瓜珍好賤
咁又係
有時見到啲同事份糧2萬唔夠,但每個月都換個新嘅幾萬蚊
都癲
港版 hulk
唔洗發嬲都咁大隻 (但唔係肌肉)
米之連

專登擺塊樹葉係心口遮 因為一啲波路都無
IG啲相就谷撚到上頸咁
佢自己就企到後一後
呢兩姊妹真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞