召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
見到有化妝師出post 話d 粉壓得好實 好難上色

答番佢小眾founder 都用大brand
算唔算冇fashion sense
佢就講frequency
冇咁嘅見識仲想識有錢佬帶出去失禮死人
Btw bc 出名cashmere
Olsen twins 嘅The row 出名喺cutting
你拎嚟同皮具比

有fashion sense
都講下Monyat Delvaux Valextra
同埋咪屈拉
條街早幾年大把女仔用by far Mansur
佢眼中買小眾牌子有taste又fashion
買大brand就係跟風/無fashion sense淨係識買大brand驚無人識你個袋咩brand
咁Chanel d袋真係classic又靚喎
同一舊錢,買大brand放返出去二手市場,就算無炒價都可以用原價賣返出去
但the row個啲用原價放出去唔會有人接,又唔係咁多人搵呢啲細啲嘅brand
咁同樣嘅價錢,多啲消費者買大brand都好合理啫
啱啱㩒咗入emi wong Thailand嗰條vlog
睇咗兩分鐘已經頂唔順
啲特效令人勁尷尬
好似中學生作品咁

Btw啲comments都有人話佢哋離咗婚
之前好似有ching爆過小影周圍溝仔搵有錢仔埋單,應該想飛ronald好耐

哇哇哇
人地話嗰日生眼瘡㗎
白內障咁
又Prada鞋又Celine皮帶又Chanel耳環 加埋成萬幾蚊
但得罪講句佢著出嚟個感覺好似啲淘寶網店相 唔睇啲標籤真係唔知佢着緊啲咁貴嘅名牌
條皮帶襯落去呢條裙真係格硬到
Sorry money can’t buy taste
佢襯到弱智妹咁
香港真係好神奇
呢啲唔靚 拍片冇內容 個人冇內涵
都可以賺到錢
佢地中秋都無一齊過
小影出去同啲KOL friend 過
Ronald自己喺屋企撚貓
佢仲要覺得自己襯得好靚同人分享成套ootd
發覺喺香港越冇料嘅人越鍾意衝出嚟認叻
人地話佢唔係好大波就人身攻擊係咪一定要讚佢又靚又大波
邊個頂得順佢
[/member][/member]
chanel係買包裝 tom ford眼影就真係好出色 量多到永遠都用唔完
唔留意名牌嘅仲以為係旺中mk妹(過氣果隻)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞