召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

之前張欣欣見JW條仔係卓悅太子爺
勢要痴去同人地做朋友
而家咁樣唔知會唔會突然唔識人呢
啲石咁撚核突都有人買?
好似啲細路女扮公主十蚊隻嘅戒指
最近有個泰妹都係咁消費泰國mix嘅身份
pkj真樣(live)同佢po嘅相真係好大分別
一search tracey睇吓邊位 google彈左tracey事件 好爆
重點係珍珍自己都話Tyrese唔鐘意佢着得暴露 但佢唔理係要着 仲要成日特登錄片講 講完自己仲要返晒白眼咁
根本好多小事佢都已經睇Tyrese唔順眼
講真 唔評論佢地其他野 純粹普通人去睇佢兩個 只會覺得Tyrese好愛珍珍 仲要處處包容 但對方成日得寸進尺 淨係識得嫌棄人
不過講到尾 呢兩個藍屍垃圾都係應該繼續一齊 唔好害人
大陸婆翠翠依家好似痴左線咁屌9啲fans
原來都有人知佢係邊位
之前見到個翠翠有條短video
有babygirl同珍珍係入面
大概係好多間公司(仔?) 一人一個shot講Brand name+ 自己名
好似係個大陸婆賣個啲乜9化妝+護膚禮盒

有錯請更正
嗰個翠翠勁女權上身
抄款扮自家設計
Eli 太鍾意曬命,連啲私隱老爺係兒科名醫都拎出黎曬就知啦
衰啲講佢拎住幾多Hermes都係覺得佢份人冇乜氣質
一開聲就覺得佢好似啲好刻薄會睇唔起人嘅八婆
同埋佢啲post比人感覺好hea唔知做緊乜咁
樣又唔係靚 著衫又娘 妝又冇特別 啲相又好似求其影咁
講開佢我先撳落佢ig度睇下 發現原來佢依家都仲有啲廣告仔接 斷估都有幾千蚊一個post可以賺下high tea錢
不過睇真啲啲likes好多都係啲中東人
好心咁撚有錢又唔係有心做嘅就收手做翻佢個少奶奶算啦 做到咁肉酸比人笑咁樣好咩

佢依家成陣師奶除
首先beauty/fashion野唔會睇佢 育兒又唔覺得佢有咩值得參考 完全可以當佢係一個素人
素人嘅everyday life應該都精彩過佢
南瓜珍啲支那劣根性 喺酒店飲紅酒飲到整污糟晒床單 啲垃圾又周圍掉 做清潔嗰個真係多得佢唔少
仲要覺得自己好真好撚風趣 丟撚晒香港人架

諗起佢之前去日本成個Chanel袋留咗喺人餐廳 人哋職員特登幫佢收起咗 佢返餐廳拎返嗰陣一野喺人哋手上搶番個袋 冇禮貌到
呢啲正宗閪女人 令人好反感
全世界都欠咗佢咁 又自我中心
影相就搵個肥婆襯托起自己
做佢身邊嘅人慘過食屎
全部都俾佢利用同呼呼喝喝
育兒都唔敢信佢,佢似雞手鴨腳個d同似由細到大被縱慣嘅大小姐,活係自己童話世界,同Elaine似似地,不過無咁有錢
覺得Elaine冇佢咁八婆同大方啲 當年比Tina Wang咁樣搵笨攞著數都仲幫佢講好說話
佢係咪為咗拍片特登整污糟人張床單 CLS
Lm
杯紅酒大杯到驚死冇得飲咁
Elaine Hau真係算EQ高, 同埋無咩負評睇佢咁多年我淨係覺得佢係土豪, 唔覺得佢臭串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞