召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
一早已唔睇好佢哋
南瓜珍一向貪圖名利 點會甘心同個過氣明星仔一齊
當初花痴人哋高大靚仔 條仔把口又識媾女 熱戀期過咗就咩都睇現實
佢開鋪後明顯成日嫌棄條仔 梗係啦水魚錢咁易搵 反觀條仔所謂嘅盆栽生意 連個ig都無咩update就知
有條片佢仲串條仔連搞婚禮嘅錢都要慢慢儲 痴埋去藍Jade班離地撚 見識到有錢人生活係點 只會更加睇唔起身邊果個
條仔退出天堂鳥仲外型都唔執 南瓜珍都唔止一次公審佢啲衣著品味同污糟邋遢 有次開live仲話藍Jade同Brandy會笑Tyrese啲鄉音同衣著品味
都幾仆街
南瓜珍仲痴嗰班人
根本人地都睇唔起你 唔當你真係fd仲要痴埋去
brandy啲品味咪又係差 自家潮牌又抄 仲笑人
無錯
藍Jade果班人食屋企過活 佢點同人哋比?就算有間鋪呃水魚錢都無可能過到佢哋果種生活 藍Jade連買餸都只去city super 啲囡嘅衫褲鞋襪全部名牌 Brandy想搞盆栽就係港島即刻開到鋪 Tyrese連送貨都要自己送
偏偏南瓜珍就當人哋果套係目標
有次live聽到南瓜講 見到Jade生咗小朋友 啲錢倒水咁倒 體會到錢對一個家庭有幾重要 暗示自己要再上一層樓
覺得佢痴得多果班人 令佢更加自卑 睇唔起自己條仔
最好笑係佢真係以為自己升咗level
痴住人當人神咁拜 好似藍jade呢啲白鴿眼
咪當佢洗腳婢 襯到自己特別高級
Frd 咗咁耐都可以為錢反面
呢啲好極有限
條褲成條瑜伽褲咁
雖然養細路開支大 不過都要睇下點洗
大佬佢啲女著嘅用嘅都全部名牌 仲要自己啲吃喝玩樂呢
藍jade 16 17歲已經用cdp skincare 百幾蚊塊mask
已經唔係普通人水平啦
條仔搵唔到咁多錢 你搵到咪得囉 唔係下下要同人比
講真你搵水魚錢 easy money
唔係有錢仔邊拍得住你
錢對家庭重要我知 不過佢會覺得Hermes 緊要啲囉
去韓國姣仔可能係導火線 我係Tyrese睇住自己條女喺外國著到咁仲痴埋啲仔度都會嬲(仲要南瓜珍有咁多前科)
諗起南瓜珍之前同Carmina去LA識嗰條仔車佢兩個四圍去 佢又係發晒姣咁 但而家直程unfollow埋人哋
似係啦
如果Minnie唔係由細識到大,相信藍jade咁白鴿眼唔係同佢friend
覺得佢係貪Minnie任勞任怨咩都就晒佢 又可以做醜角襯托自己
唔係特別鍾意Tyrese但都真心戥佢陰公
早啲睇清事實仲好啦 好過結咗先嚟後悔
PKJ呢啲咁有機心又心地差嘅女人邊個娶著真係喊三聲
佢三個禮拜前喺Youtube講過呢番說話 我估有機會係講同Tyrese分開咗
佢似同南瓜珍班人玩唔埋 一開始佢都有同藍Jade Brandy班人玩 慢慢愈來愈少 睇vlog佢似係簡簡單單果種人 不過被藍Jade 笑份人老土+有鄉音(南瓜珍live講)
條女成日痴去果班人度 唔多唔少對價值觀/思想有影響
其實佢身型+外貌都唔差 屋企又做植物生意 都唔算窮啦 當然無得同條女想要嘅有錢仔比
可以着白色衫嫁咩
前排仲特登拍片話唔係有心拖 係真心想結
阿珍講?
仆街,一脫離阿珍,突然對佢好感度高咗
講到南瓜未痴埋Jade之前好單純咁
佢中學已經跟做馬會嘅阿哥入馬場識有錢人就知佢唔簡單啦
我估佢之前成日比啲鬼佬(飛機佬,澳洲佬,英國醫生)玩完即棄 咁啱又遇到Tyrese 見人係半個明星仔有啲人脈 得閒可以見吓報 個樣算唔差 屋企又小康 咪落搭囉
點知冇幾耐痴babygirlo呢壇嘢搞到咁成功咁多港豬水魚幫襯
由細到大都人望高處最叻痴人上位嘅南瓜咪開始嫌棄條仔搵得唔夠多,老土又淨係掛住打機
由佢兩個公開第一齊第一日呢度已經好多人話佢哋實行唔到落去 唔係黑心 係睇咗痴線西咁耐唔多唔少都知南瓜係啲咩人 其實捱到依家先分開已經係比我預期中遲
好彩佢哋未生小朋友添咋 兩個心智都未成熟又成日拍埋啲弱智抖音片 生小朋友真係害撚死佢地
去韓國之前南瓜珍已經一早收埋晒合照,同埋兩個冇post過對方一排了
題外話
南瓜珍真係好撚做作
頭先睇佢ig wult sale嗰條reels
未撚見過人上半臉啲表情可以做作成咁 啲眼神dramatic到
人地自稱introvert

個design勁簡陋 睇嚟佢target中學生 妹豬錢真好賺
原本佢話會save live依家都未有
因為有提到homei唔想save啦
btw臨完live南瓜珍喺後面突個頭出黎但又唔出聲,分咗手黎搵藍Jade求安慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞