召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
睇嚟南瓜珍都係岩翻啲世紀賤男佢目標本身都係喱啲細細個就入馬場識騎師幾唔簡單丫講真嗰句Tyrese真係好唔撚夾佢嗰情史睇片都見到佢真.introvert又摺摺地重點係畀唔到物質生活呀珍珍

要好有錢(唔洗儲幾年錢都娶得起佢喱個一日搵(呃水魚)7位數嘅老闆娘)+有面(帶出嚟唔洗畀藍jade兩公婆笑)+ 不忠player (最好係鬼佬) + extrovert (襯翻佢喱個introvert)

咁樣南瓜珍先會自願屈就咁唔會嫌棄人甘心情願畀人屌完即棄 分咗手又可以喊翻幾晚 the best is yet to come
留名pkj一陣間又冇事話準備緊結婚
我都係麻麻地
因為之前成日見報話佢一拖二
又林欣彤又余思霆咁
最後竟然係pkj依隻濕9馬彈出
又即刻公開
博咩
同埋minnie都本身有錢 家底同jade藍差唔多 唔到佢白鴿眼啦 藍瓜珍點比

以前佢哋jm啱啱拍片嗰陣 minnie話jade係佢自卑嘅時候俾好多鼓勵佢 嗰陣對藍jade印象幾好
佢已經唔記得自己係深水埗大陸妹
幫自己老母執到成隻雀咁就真係呃埋自己以為自己屋企本身好有錢
可能係佢覺得

雖然貨係homei你搵,但明顯啲客因為我有名氣先幫襯,無我你會多人幫襯?分啲俾你,唔叫你俾返錢我已經好好
珍珍快啲拍片教人點樣當咗隻engagement ring
講真佢都係要滿足結婚fantasy 諗嘅嘢全部都係買邊對婚鞋 去邊個地方pre wedding唔會同班八婆撞之餘又可以拍多啲content呃view 對象係邊個都唔係重點
佢自己老母都係滿口鄉音啦仲笑條仔
其實tyrese 話哂都中產家庭啦屋企做生意
外型又唔算差 條條仔係屋企都係咁既樣架啦
佢要同班離地撚比真係冇得比
一係直接搵大20年啲叔叔埋單
高大靚仔既有錢仔就一定唔會睇得上南瓜
我唔否認好多小眾牌子嘅quality同design都唔錯,但買大brand有咩問題Celine classic Bag Chanel Classic Flap呢啲款又真係易襯 timeless喎
冇話買小眾designer brand就高尚啲嘅… 不過買假嘢就真係好cheap
佢搵返啲中國暴發戶養佢會唔會啱口形啲
比較擔心兩隻狗嘅去向 tyrese係咪要搬走 關於結婚片係咪都要收埋

講到底都係虛榮心 用咩牌子各有喜好 唔係先使未來錢一身卡數咪算
佢同南瓜啲reel仲係到
尋日睇tyrese有一兩個post,例如南瓜生日 係冇收埋。而家都冇埋了
可能今次南瓜要掉晒啲盆裁了 I don’t plant
明明一兩個鐘頭前睇仲有相㗎喎!!
之前打鑼打鼓講自己結婚 今次結唔成咪好柒
Post咗個live喇
係咪淨係講左話冇留意homei賣咩款
睇vlog ty似好仔踏實地做人
佢哋拍拖嗰陣都好愕然點解會睇得上ty 兩個大纜都扯唔埋
珍姐靠自己(呃水魚)搵咁多錢加上身邊啲朋友又虛榮 ty冇可能俾到佢想要嘅生活水平

拍拖就話唔介意aa財政獨立 結咗婚有埋小朋友樣樣都係錢就唔係咁講了
I don’t plant, I draw #rubbish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞