召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
下下下?
冇睇一排我miss左啲乜 分左手啦?
ty你唔接返珍珍係岩但可唔可以接返兩隻狗
兩隻狗係無辜㗎變硬綿喵
好慘 明明福正瞓緊教
蛙姐仲喺隔離開IG LIVE 嘈醒咗佢
咩係綿喵?
可以考慮下個post置頂 上個post已經有絲打發現咗佢地互unfollow同收埋晒啲合照
同埋藍絲珍喺自己啲yt片都好隱晦咁提過自己處理緊啲事 同見緊therapist
唔好意思 原來係呢個post 可以由#343開始睇返
佢都已經唔怕俾人知係藍做咩唔直接po落ig post,咁等多啲人佢真係藍jade吖嘛
總結係珍強調自己一個搬咗新屋 婚禮搞唔成了
依個好笑
癡線,屎盤真係好恐怖
諗起外國有真實事件係講個女仔模仿另一個女仔
著衫頭髮連人地去過邊食過乜都要一樣
然後2個人已經反面但仲繼續stalk人地
幻想自己成為佢
同屎盤做嘅野幾乎一模一樣
Brandy撈得好唔掂 令有錢女淨係可以食元氣cheap嘢
帶嗰女去食元氣但自己食omakase
都係嘅唔慳啲點買Hermes袋
求婚到依家隔咗幾耐
冇留意不過都起碼有一年多d?少慘之前係咁拍片講自己曾買咗幾多野for婚禮 而家結唔成
+1 乜野係綿喵
上咗天堂嘅狗狗
點解會咁?有冇人知咩事?
雙方都冇明確講話分開左 不過結唔成已經好明顯了 唔使講
Brandy間舖一開張咪係自己d親戚朋友幫襯,你估真係有好多人去幫襯咩... 買d塊根植物我洗幫襯你Brandy? 佢果d Neighborhood同SRL周圍都有得買啦
平時食omakase同Brandy一齊食梗係Brandy埋單啦,Brandy唔喺到咪食cheap嘢囉,有其他cheap嘢食選擇係都食藍店
好耐無追呢個post 係最近先追番
見到#1寫
「Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係 婚都結埋」
仲以為佢地係結左婚
所以上星期見到有人話佢地分左手覺得奇怪
心諗唔係離婚咩咁
差唔多兩年
未正式簽紙就散可能仲好
一陣結完 發現大家價值觀唔岩 生活習慣唔岩 仲衰
求咗婚兩年都未結得成已經凶多吉少

屌⋯係咪屎盤要求人哋咁寫㗎 乜撚野國際大家族的混血兒佢知唔知醜㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞