召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
下,離左,咁快,佢地搬新居都唔係好耐既事
屌 點解雞蔓會有人埋單同有人落廣告
佢似賓印徐子珊 去轉中環10個有9個都靚過佢
水魚Paul係咪盲
熊仔頭同santis養同一款唐狗
有無咁岩
熊仔頭同santis養同一款唐狗
有無咁岩
第二張都唔係好喜悅咋
點解會揀呢條裙
實係r返黎
免費係咁上下
11月自爆閃卡,1月中出,2月發現大肚,5月20求婚,6月即刻過大禮,7月公佈有左,9月結婚
恭喜曬
對Mach&Mach會唔會都係r返嚟
好有米買得起真Self Portrait 搵到個住又一村獨立屋同揸歐洲車嘅水魚係唔同啲
唔使再著自己代言嘅山寨SP Myaleshia
(不過老實講唔search真係睇唔出係SP嚟 佢著得有啲柒)
恭喜發財先

咩牌子唔重要 重點係條裙真係好師奶
仲要唔係有咩過人之處個格又衰到冇朋友
Follow佢嘅人九成都係雞蟲 唔知請佢去Chanel event嚟做乜
劇本寫好~ 佢都如願以償
可能係sponsor 見SP之前有搵佢去影下相咁
有無TB既樣睇下
最好笑係之前屎盆喺ig story話多謝offmnu同佢合作幫佢設計, 做branding, food styling, 影相等等 唔知以為佢比錢請咗間agency幫佢做野
但明明就係條女幫佢做免費勞工 咁小事都要刻意隱瞞其實點解仲會有人信佢推介嘅野
真心覺得佢同南瓜炒咗真係嘥撚晒 佢兩個真係kol界最無恥二人組無誤
屎盤好黑人憎令人有衝動想訂佢條臭西落街個人作狀到丫好心正正經經打份工 唔好喺度呃飯食
最尾個張好有南瓜珍feel
仲要睇真啲第四張圖 佢又抄Tina Wang
Tina嗰張係2018年聖誕影 屎盆又坐時光機
好似兩個人都喺度假笑咁
發自內心真心笑嘅樣唔會係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞