召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
Tyrese都叫有啲明星仔人脈 南瓜同咗佢一齊都唔知上咗幾多次報啦 又讚晒佢大波有米Youtuber咁
嗰陣時代間Wult開幕直程有傳媒去採訪佢兩個 如果佢同鬼佬一齊就唔會有呢啲曝光機會 你估佢冇計過咩
條仔仲要忍到比佢下下喺全世界面前踩自己 試下佢喺啲鬼佬或者何澤堯面前咁樣 啲仔一定唔會忍佢
人生價值觀咁唔一樣,睇清楚分開咪仲好~on9嘅係求婚前又唔摸吓底,睇吓大家點諗
如果搵代購其實而家好多店都可以做分期付款架啦
我講緊Tyrese
上面我咪講咗南瓜珍一直貪圖名利囉 幾時有話佢單純
Eli 呢啲富家女無咩野心等結婚生仔,唔似babygirl jade 呢啲會搞生意幫到佢
都係藍絲抖音撚 只係未有藍jade 南瓜珍咁乞人憎啫
女方搵得多咪女方比多啲
唔通要計較邊個養頭家多啲
南瓜仲要easy money黎 人地一日營業額都7位數
仲要想入大陸市場
只係佢搵到錢都想搵個有錢仔帶出去有面 又可以滿足佢啲虛榮心
配Hermes貨 夠樣樣都係錢啦 又唔見佢唔買
入支那market要animal testing同佢嘅品牌sell嘅天然vegan有衝突我
唔開實體舖就得
同埋有錢搵喎 南瓜會諗得掂啦
好快會有好多支那人分享中伏
好難講呀,唔好諗到d有錢仔咁有腦,ava有版你睇啦….
Eli冇乜觀眾緣同個人講嘢有少少西 喺工作上唔係好幫到南瓜上位
幾多分鐘?好長
我知你上面係講緊Tyrese 我係refer緊你話南瓜珍痴埋Jade班人度唔多唔少對佢價值觀同思想有影響呀
我只係承接你講嘅嘢再加少少意見 唔係串緊你 唔好咁敏感啦
佢而家都唔知係當自己仲係influencer定咩,得閑就入啲名店影下錶同袋,我睇完個感覺係哦,已閱咁。成個vibes係想扮阿太但又未去到個level
ava樣唔差 pkj靠化妝同p圖先見得下人
屌你老母屋企咁撚有錢老公又搵到都要接埋呢啲廣告 之前玩埋小紅書喺度寶寶前寶寶後仲唔夠 依家仲要同中銀一齊推廣支那大灣區 見到條千幾億嘅垃圾橋會想去旅行真係人唔笑狗都吠
自稱黃嘅Angelamiuz仲好意思同佢bff前bff後
以後咩公司搵呢件藍絲巫婆賣廣告我都會一律blacklist
吓。。原來佢16歲已經用cdp
但佢個樣都仲係咁撚老
又想返支那做嗰啲乜鳩大灣區姐姐
之前見過有個中國kol 引入左係佢個online shop 有賣
個kol 好似叫Tracey...
但wult 係中國hit 唔hit 就唔知了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞