召喚痴線西 (197)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
但到而家都仲有人搵佢賣廣告,真係吹唔漲香港班PR
邊個?
More
因為佢一路活係自己世界做自己 大家笑佢bad taste佢從來都冇出過聲
收皮啦
香港出曬名入境麻煩,係到讚高效率
巴黎咁差,留係香港做tvb咪算囉
有碗話碗,香港入境行海關嗰part唔煩,係隔離嗰啲煩。但歐洲西喺上嚟真係堅西
我啲朋友同埋ig上面都有人拍片,要3-4個鐘先到隔離酒店喎
我8月30番香港
總共用左一個鐘以內
不過行多左好多路 同返香港之前勁多野要prep 好撚煩
就算番嚟好撚順都補唔返之前勁多手續
又要酒店又要pcr 又要reg 個碼 勁𠹌煩
五六月嗰陣真係要三四個鐘 但依家我一個鐘內搞掂去到酒店 香港入境如果冇檢測啲痴線野 正常情況下其實同日本海關差唔多 又快又簡單 近近地泰國過關都好得人驚
睇翻佢啱啱選完黨姐嗰陣條片同依家個氣質真係差好遠 依家成個嘩眾取寵嘅「網紅」咁 言行舉止都唔同晒
https://youtu.be/Bgt0ampaNAA
唔望名完全認唔到係邊個嚟
頭兩張都正常
最尾個張做乜

假袋蘇狗 裝假狗就叻 同yanyanc一樣
無影到條波隙就會搵嘢遮住
喺的士唔可以每分鐘都撥胸
同埋條眼線對con都搞唔掂
到底蘇狗全身上下邊一忽係真嘅
袋又假 波又假
僅次屎盤嘅老泥人
平時都唔多留意呢班所謂既kol 入呢個post都只係食花生
但南瓜珍同屎盤真係好黑人憎 勁造作 好想大巴車落去
但仲有勁多on9送錢比佢地間Wult同Stfu 追擊左咁多年都唔收皮
仲有香港啲pr gift一車車送比啲垃圾kol 有幾多消費者真係因為睇完班kol所謂既推介而買野
人哋要遮住心口d暗瘡
想知點樣間接害死個就ex
我有朋友仲話佢啲野幾好
我話佢知名藍店喎 又虐狗 又痴人地上位先搞個brand仲要抄襲外國牌子
一句唔知就冇事

條女啲英文:Courter on
佢同南瓜珍都差唔多程度
影朋友一定唔用filter 原圖直出
自己就一定用雪餅/易容filter
做蘇狗啲frd同minnie做南瓜個frd一樣咁慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞