[狗糞]ptGf討論區 (22) 水原千鶴係雞係公廁

939 回覆
4 Like 25 Dislike
玩多100集先
有冇新update
有時間嘅話每10話整合一次其實唔難
唔該巴打 功德無量
如果隔黎咒術同我英都有就完美
我英儲咗廿零話未睇
咒術依家咁亂黎 唔使啦
我英完全冇動力開黎睇
死柄木寫得重柒過宿攤
無限上Buff 差唔多咁黑人憎
去到後面1個壞人夠打幾十件 痴哂線 又無限加強 棄左
打宿難前諗住草埋1次睇 點知變左2.5 又棄埋
無巴打整合出租雞 應該都棄埋
冇乜內容基本上已經當畫集睇
宮狗又冇畫崩過芥狗越畫越hea

https://cubari.moe/read/imgur/impDi1y/1/1/
低清英肉
同情報一樣成集和仔叫春
我屌你老母, 約會前都拖到十幾廿話, 痴撚線
約會睇怕可以做30話, 等人一話, 行路一話, 那個女孩很正啊一話, 去廁所一話, 無限分拆
想知買左單行本d人有乜感想
情報又係和也FF, 唔貼了

日文版情報

和也對千鶴只想要一場普通的約會這件事感到非常興奮,他懷疑這是否是一個夢

和也在校園裡偶然遇到栗林並和他交談

栗林開始問那之後發生了什麼,和也問栗林哪件事,原來是千鶴在夏威夷人之後的後續事情

我很生氣,因為我一直在逃避,沒有把事情說清楚。

嘿嘿嘿

和也興致勃勃地告訴栗林想知道的事情,並告訴栗林關於他和千鶴同居的事

栗林感到震驚,詢問了更多有關同居和約會的問題

當栗林說和也可以和千鶴做愛時,和也臉紅了。和也說第一次約會不可能做這件事,否認了這個可能性

栗林說約會不可能只有一次,要和也想想三次理論是否存在,小墨在這裡解釋道

栗林鼓勵和也性行為,甚至提到千鶴正在等他,並告訴和也帶上保險套。

和也想像他和千鶴的初體驗(雙跨頁)
幾幅千鶴氣喘吁吁的畫面

與此同時,千鶴與兩位私密的女性朋友進行了一場久違的對話

曜子開始和小武交往,她的心情好像發生了變化

興致勃勃的曜子問千鶴過得怎麼樣,但她的回答像往常一樣乾脆、籠統

事實上,千鶴內心非常激動(雙跨頁)

下回:晚餐
睇八尋算
拖到唔知以為佢哋神交
正傳去完海灘冇左下文
睇八尋版算啦
結果今次得開頭雪景彩圖係重點
成話一句可以講完
男方女方都好waku waku
一個扯晒一個西痕
有請八尋老師
宮島自己出手畫埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞