[狗糞]ptGf討論區 (22) 水原千鶴係雞係公廁

939 回覆
4 Like 25 Dislike
Kiss都kiss埋又同居緊然後又係到淆哂底
Beta男都不如
已經估到之後會係水原拒絕mk仔
十幾廿集之後,mk仔同會問水原答覆
水原當面拒絕
之後Mk仔會問「係因為你鐘意個個人係和也君?」
水原先嚇一嚇,之後好冷靜咁講「雖然和也份人又白痴,成日做埋啲傻仔野,但係佢份細心、認真、堅持,我曾經懷疑自己對和也既感情只出於朋友同ptgf既關係,但我發覺自己無可能呃自己。我鐘意既人係和也」
Mk仔笑一笑,「果然,輸咗比和也君呢。」

另一方面知道mk仔同和也表白既和也好傷心,同是又已經係時候遷離水原家。和也打算死心唔再諗水原,想同水原唔再有關係,唔比水原搵到。水原知道後一定忐忑不安唔知點算好,呢個時候八重森就會助攻,「係鐘意既話就搵返師父,你諗下和也一直堅持咁耐,係時候到水原你主動一次。」

之後就會係日漫常見既跑去搵對方情節,最後都係個啲兩人見到,表白既劇情啦。
宮狗未來100話劇本都俾你劇透哂
100話你真係太睇得起佢

起碼四年200話啦,反正都唔使推劇情
救撚命呀
仲要loop 幾耐呀
等睇麻美幾日亂入
有無人記得男豬第幾話正式告白
一年未
用左d時間整合下
第一次表白 174(水雞扮聽唔到)
代官山回 176
海第一次表白179
男豬決意表白180
夏威夷最柒表白 224
水雞開始調查 238

外出與女友1
封面:上下打量八重森、認為她是網紅的海君

和也早上起來,跟上一話同樣驚呆的表情與姿勢躺在床上
海君對千鶴的告白在他的腦內無限循環,還有各種幻想與煩惱
就在和也感到內心受挫的時候,千鶴突然開了和也房間的門要進房拿書
和也想藉機問海君的事,但開不了口

千鶴看了和也房間漫畫和零食雜亂的樣子,突然問道:
「吶,要不要出門一下?」

和也臉紅不敢置信,而且今天八重森不在家所以是兩人單獨出門
(咦,這不就是"約會"嗎!!)

千鶴換好衣服出來了,白色長袖上衣+裙子+手提包
千鶴:「讓你久等了,我們走吧」

和也臉紅透

千鶴:「我是雨女呢,但奇怪的是,跟你約會都不會下雨」

和也聽完以後又瞧了一下千鶴的打扮
他心裡十分確定,這就是約會

編按:真真正正!颱風過後的神事件到來
次回:一諾千金

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1688829098.A.D96.html
cls 咁嘅內容都當1集出
基本啦
神事件又拖返十集
視姦返六七集先等到水原出聲
講拖唔拖手一集
食波餅又一集
睇裙底又一集
視姦又一集
我要表白又一集

劇本都諗埋 宮狗出糧啦屌
路人:水原好正 又一集
代宮山 即係邊集無印像係邊次

去Party
個次嘛
水原同mk仔唔知講咗啲咩
隔咗成百集去到啱啱果集先講番呢次單野
支持八尋取代宮9
以前覺得流石大媽喺度鳩FING已經令下身好慘
宮狗玩鳩和也嘅程度有過之而無不及
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞