不規則分享|化妝品 + 護膚 46

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
The ordinary serum粉底點睇? 我上粉撲ok但用掃啲毛孔就現曬形
Exideal ovo 彩光嫩膚美肌蛋有無人用過?有d 想買我容易長暗粒,痘痘肌,想去印同暗粒
https://www.youtube.com/watch?v=ayXRVgR6Sgo&feature=emb_title
都唔平, 想問清楚意見先決定係咪買
呢排都係叫佢地試上額頭 點都好過試上手
我之前濕疹都係睇西醫用類固醇,之後停類固醇又反彈就去睇中醫 又食又敷藥 好返之後都係用無印爽膚水(乾就濕敷) 同cetaphil body cream,盡量唔好再刺激啱啱好返既傷口
pushhh仲諗緊買currentbody skin led光療面膜定
Exideal ovo 彩光嫩膚美肌蛋好
多謝絲打分享
好困擾
長久戰黎加油啊
有隻中醫supplement 推介,食咗一盒就輕咗3kg,有返條大髀罅,但都唔平,around $25 一日,有意再pm
買咗nars 新出枝粉底
會氧化 上妝時白1度,落妝時同自己膚色一樣
近排諗住買個cushion試下
諗緊買 parnell 或者 clio kill cover
有冇巴絲用過 覺得點?
利申混合偏油肌 冬天有啲位會好乾燥
想問大家用邊款防曬搽眼皮位
可能我用物理防曬…到中午一係油淋淋 一係就有積線
所以我成日skip左上眼皮 但呢個位好顯老
用開Allie嘅 幾好用
又或者有無人放currentbody skin led光療面膜?如有telegram傾
我係pp chanel買過粉底佢肯幫我試上面 但隻色返到去睇都係深左 上面好紅咁
最後我去左body shop買左支白色lightening drop 每次都用1-2滴較返淺色先上面 支粉底先勉強用到
混合肌偏油有咩粉底推薦?
平時就算上妝前揸完保濕
鼻翼位同下巴都會有啲卡粉
有冇唔痴口罩嘅粉底推介?
暫時用咗nars枝light reflecting + nars 蜜粉餅大半個月
戴口罩磨擦足全日都唔係甩好多
不過枝野會氧化
開始轉天氣 塊面又乾唔上粉
請問大家有無 無油/酒精/香料嘅保濕精華推介
我用MUJI乳液覺得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞