不規則分享|化妝品 + 護膚 46

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我都想問吓陰影棒 但想用嚟做鼻影
用緊Kate隻粉好似唔多work 諗緊用棒會唔會好啲
棒睇過fenty beauty好似都多人講定試Mac omega好
齋整鼻影mac絕對夠用
利申用緊
塊面大到放棄唔想搞
咁有冇用過Mac ginger highlight? 睇過個duo palette都好抵玩
最好兩個都買晒
我都有fenty beauty amber 陰影棒同omega
兩個都用得多
會用到世界末日
想問Fenty難唔難上手 未用過膏狀
Keyvn Aucoin Sculpting Powder好用
最後今日買咗Fenty amber 不過都仲心思思想買埋omega
唔該晒樓上絲打分享
想入手tripollar,水貨驚唔驚?部野易唔易壞?有冇用家分享下唔該
想問大家有冇用過可以帶出街個啲便儶直髮夾
近排係log on見到有個vs出嘅便儶式直髮夾同直髮梳 但佢啲sample全部都冇電冇得試下 上網睇有人話夠熱有人話唔熱
之前係日本見到買左部便儶諗住試下 點知係入電芯嘅都唔夠熱 又擺左係到封塵
想問有冇人有用開邊隻好用啲
DFS 6折 +$10 捐錢
開關前囤貨 唔洗夾單
有意可tg

Swiftiee19333
鼻頭會甩正常 鼻樑都會有啲誇張 有冇做好定妝?
屌拿星化妝到底用咩口罩最好 今日用超立方個鼻甩到痴線
超方體 打錯
我諗係因為Kate隻眉粉太淡色
買咗Fenty amber用完先係似打咗鼻影 又無甩到唔見
係咪想講超立體呢個痴到鼻同面頰位甩曬
kf94形嘅我覺得唔錯
之前誤打誤撞買咗隻萬寧中碼嘅我戴落完全唔貼鼻位 都唔會痴到妝 但係人地睇落好似戴唔好個口罩咁
KF94之前都用開但佢都係會貼鼻都係會痴甩少少
之前中咗嗰陣政府送咗堆口罩過嚟 好似叫kn95
嗰隻都係完全唔貼鼻但係就嚟用曬 又好少見出面有賣呢隻款
有無絲有做過 / 開孕睫術?
買咗粒Nars deep throat 發現佢好唔顯色 掃3-4層都睇唔出有上胭脂
明明睇人啲review都唔會咁 係咪我問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞