咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
畫風唔好變差就好
隨時99 暗底裡都贊成 全人類月讀計劃
秤回血又幾撚似蒙多
戰士乙骨就夠
差緊隻奶媽
定唔洗都得,一係0傷,一係識術式反
奶媽乙骨 近戰乙骨 遠攻乙骨 擋格乙骨 控場都係乙骨
火山頭問55555 有乜野係無既,就係做奶媽
乙骨真係乜都有
乙骨難啲1打3大咒靈啦
每人錫一啖
55555單挑開唔洗補血
55555有6眼可以無限壓低咒力消耗真心怕閪
乙骨有反轉術式做輸出,打咒靈有加成,
而且大哥對乙骨完全無威脅,仲有里香係到,
除左真人麻煩啲,其他幾個一齊對乙骨都應該無問題
老實講漏瑚其實攻擊力都好高,話曬宿儺親自點名讚好強ge咒靈,乙骨唔會輸但應該要苦戰
火山頭咪就係典型刺客型角色
高攻高機動但脆皮
芥見都直頭話虎杖個5下黑閃如果唔係打花御係打佢
佢會直接收皮
虎仔埋到火山頭身再講啦
火山開嗰下領域無55555, 虎仗已經變炭
咪係 乙骨仲有領域可以同火山頭打
唔同
邊有刺客有頂級AOE傷害
其實邊個話火山脆
佢對手一係55555一係宿儺, 兩個頂級打邊個都係一擊
花御一樣係比55555虐殺, 成條眼樹根都比人抽起左
唔係脆唔脆問題,乙骨本身算係咒靈天敵,
可以用反轉術式做輸出,應該無咒靈頂到,
唔留手嘅話一下就秒,點會苦戰
打小強都係唔想用先好似苦戰咁,一用就秒
宿儺都話自己如果係咒靈,第一下就比魔虛羅秒架啦
咁其實都係因為乙骨有特殊性可以針對咒靈黎打
但正正經經打又真係無顯示出黎火山特別脆, 上面有話佢係高傷害刺客脆皮先講一講je
假油唔係一早講 覺得人類唔應該止步 覺得人類既可能性唔應該咁細 所以先做咁多研究 例如整九相出黎 但自己都講 出自自己既會受限於自己既可能性 所以先要全人類同天元同化 一次過進化咩
乙骨打火山頭未必贏講真 雖然乙骨底牌未出哂同埋咒力總量高 但係火力上限唔夠高 你都唔會覺得飛機頭夠火山頭打啦乙骨輸出總量仲低過火山頭
講講下 可以輸出反轉術式既家入其實係咪勁到仆街

咁要講嘅話又真係冇話漏湖特別脆
係話佢冇花御咁襟打囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞