咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
睇黎之後就係宿儺線
可以切菜咁切係因為甚爾把刀可以直接斬靈魂
你俾把刀夏油,佢都可以切菜
轉個profile做中文就睇到
有講過99都得?太耐之前冇乜印象
淨係記得硝子同乙骨係confirm得
有出特級,佢果時已經有假想怨靈,但都係唔夠抽
假想咒靈未必係特級 冇講過裂口女乜級 但出玉藻前個陣有講玉藻前係特級
一級已經識得用術式
咁秒陀艮呢?用游雲又唔計?
認真答你
甚爾用游雲未必打得入虹龍
東堂用游雲都打唔入花御
但有刀可能秒左

同埋甚爾徒手就殺唔到咒靈
所以先俾人排擠
冇游魂最多難打啲 但爸爸有咁多靚野唔用游雲都冇所謂啦真希打直哉已經講左0咒力肉體唔食必中 滿狀態陀艮都傷唔到冇理智爸爸 我想像唔到爸爸清醒狀態下點輸
游雲唔係計咒力 係計臂力喎東堂啲臂力同爸爸差咁遠 虹龍比盡都係一級 一棍都打爆條龍啦 花御可能要扑多兩三棍既
東堂用游雲果陣係加埋自己咒力
我相信東堂加埋咒力都唔會大力得過爸爸 陀艮企響到比佢扑都未必殺唔死 從來都冇講過東堂咒力好勁
同埋畫面上 即使只係未覺醒真希用游雲打陀艮已經係可以削肉 而家既真希或者爸爸用真係唔知會點
而且我相信夏油咒力唔會廢過東堂啦下 打乙骨咪又係同普通三節棍冇乜分別
東堂游雲+虎黑閃可以殺火山頭
花御無事係因為佢本身硬

虹龍都係出名硬嘅咒靈

而限良係啱啱由咒胎進化嘅特級
真希都可以削肉咪姐係本身唔硬囉
點同虹龍比
虹龍比盡都係一級 七海都講陀艮HP深不見底 除非你同我講血厚同高防係兩樣野
虹龍係特級
巴打你不如重睇再上黎討論啦
邊到講過虹龍特級 我真係想知
虹龍咩級真係唔重要
但防禦力同血量本來就兩個唔同概念
咒靈有咒力就可以回血,連反轉術式都唔洗
而陀艮咒力又特別高(可以長開領域做據點)
又或者咁講,真希拎把一般咒具就可以傷到陀艮
但佢拎一般咒具連幫花御RJ都R唔郁,要連遊雲先打得穿
咁你會唔會話花御厚血過陀艮而唔係話佢硬淨過陀艮先
其實真係冇得講 冇數據 關羽打項羽我覺得虹龍都只係夏油自己講過佢自己有既咒靈最硬 個陣夏油都未有特級揸手 係去到百鬼夜行先得隻玉藻前 所以我唔覺得會硬得過特級既陀艮
點先有嚟個誤會
如果無記錯公式書好似有講
虹龍,同裂口女同玉藻前都係特級咒靈
唔再打 舒服晒
唔係,反轉術式就好多人都識只係冇做到哨子咁勁因為個個人體質唔同 例如惠、五條只可以用反轉術式自療但做唔到醫埋人 如果宿儺嗰啲直頭自斷手斷腳都可以生返出嚟
而哨子係特殊淨係識反轉術式但係唔識生得術式
正常術師個個都係識生得先再學識反轉
動漫入面遊雲呢啲真係蝕底
東堂大大力車落去 話就話有傷 但花御仲係生勾勾

拎刀/已削遊雲呢啲一定係真傷因為會出血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞