咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
今次突兀既唔係真希
而係兩條痴線佬既出場方式
話路過就路過
真希都好突兀喎
突兀在點會無啦啦覺得相撲佬幫到佢
而相撲佬突登受肉復活竟然就係為左幫人變強
有嘢想做咪搵假油受肉
生死關頭卡瓶頸
有兩個痴線佬亂入,可以借佢地過橋
真係唔得都係遲兩秒死姐
但點知其中一個痴線佬一個人就hold得住場面
另一個痴線佬就撩自己玩
既然外面有個痴線佬hold得住
咁睇下有冇辦法靠呢個痴線佬搵突破口都好正常姐
真 睇海賊王就知 跟雷利三年仲柒下柒下 同凱多打幾場學流櫻 霸纏 係成個故仔咁睇 雷利個三年其實del左佢都無影響
下期休刊
櫻島結界應該呢話完
197簡短文字情報

即使經過100場相撲比試後,結界外的時間仍未流逝一分鐘
速度越來越快的直哉
跟上直哉的真希

這什麼啊!這什麼啊!(關西腔)

逐漸能夠看得到空氣、捕捉到「面」的真希
(能捕捉到「面」後在空中也能改變軌道躲避攻擊)
河童(強烈的頭槌) 、直哉被刀一分為二(※沒說是誰砍的)

不可能!不可能!不可能!(關西腔)

人型直哉從被砍成兩半的身軀中出現
領 域 展 開

下週休刊

冇野了是領域展開保持住每個結界都有領域展開既傳統
精神時光屋
精神時光屋
速度快嘅術式開領域會係咩效果
上次石流未開估就爆咗
必中效果應該係投影咒法24fps
得真希做到
唔理加茂生死 自己入結界玩
一直以黎除左搞笑藝人唔講 咁多話所有人行動都一定有動機性同合理性
以前會係俾人困左入結界就要快D出去救同伴 顧全大局
唔知點解真希突然stone左 就算有咩挫敗都唔係咁樣揼低隊友
睇幾多次都覺依話好出戲

仲有真希走開幾分鍾返黎 純粹為俾個空檔描寫加茂而走
真心去寫瞬移去搵乙骨係make sense 雖然憂憂瞬移可能有限制 但設定未講仲任得佢改
而家返黎除左抖順左條氣之外 仲有咩分別

依篇比較上水準唔高 仲要夾喺所有支線準備埋尾之前 搞到好多餘咁
成篇最好睇係交代左少少假油動向
懷玉篇開頭隻咒靈領域都有時間差
一直等佢玩依個設定
會唔會係強制令對方都跟住預設動作走,或者唔會再被凍結之類
今次可以一次過解釋晒零咒力,普通人,有特定條件既簡易領域入到領域會點
幾年前,個衰仔話睇野唔清楚,我咪帶佢去配眼鏡囉 點知驗過眼之後一啲事都冇。

我就同佢講 喂 衰仔 唔好同我玩野喎 信唔信我濕你呀?

佢同我講 最近唔知點解 開車果時睇野好似越來越慢 果陣時 我就知道佢愈黎愈快。
直哉(咒靈ver)變返人型->有機會有得變返靚仔樣
見到甚爾嚇親變甚爾fans
呢次比真希前輩嚇親變唔變真希fans
Ptt 嗰條友專po fake news
跟住就變百寶袋
我都覺少少fake
冇睇ptt,但係英文劇透都係呢個
咁可能真
直哉又做經驗包
會唔會收服直哉逼佢幫手
殺左佢先爽,仲要慘死
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞