咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
講過遲啲會有宿儺術式 你驚會冇buff咩
係唔知要等幾耐
屌buff撚完但係用唔撚到個buff 比哂廿隻佢都冇用啦
有左仲得了 end game啦而家仲要講緊廚房佬唔止一種術式唔玩火 剩係玩捌同解 有邊個可以擋到
廚房 除佐 刀 火 之外重有咩

係 水 呀
佢仲有腦魔親生仔(老竇嗰邊應該都有關係)嘅身份 去到後期一定係最勁嗰幾個
睇到緊張呢個禮拜冇得睇
加戊 幾好野 成隻大蛇丸

享受屌人 亦享受俾人屌

可能父系屬於日本武士家 純種 種馬後代
而家覺得係臨尾先俾個術式佢
而個術式係關封印番宿儺事
好想知大叔同把刀點再BUFF真希
其實又會咁好彩虎仗可以受到宿儺手指, 又會咁好彩佢老母係腦魔
我鳩估虎係腦魔特製出黎比宿儺受肉, 而唔係真正ge可以控制宿儺
如果真希可以出入結界
咁領域都有可能可以自由出入

伏黑講過領域係結界術黎
應該都係睇條件同束縛
死滅個結界咁多條件
取捨下放生無咒力既人唔奇
提提大家今期休刊
18號有第二季消息
就係無咒力先唔可以放生, 就算係平常人普通人都有小小咒力, 完全無咒力就係甚爾真希級別,
困住0咒力ge人需要更多ge術式或者條件, 現階段可能連腦魔都做唔到, 話曬0咒力ge人都擺脫輪迴ge特殊情況
咁多年嚟得0咒力都係死咗十世嘅甚爾 正常都唔會搞咁多嘢啦

真希都係事後先0咒力
就咁睇假油根本無考慮過有無咒力既人出現

畢竟無咒力既人始終(假油所知)都係得爸爸一個

又或者 天與咒縛好可能係假油既目的之一

因為天與咒縛既機制未明

而呢個又係人類既可能性之一
一定有考慮過啦點可能冇
某程度上黎講佢係多得甚爾先可以將事態引領到而家呢個局面
一定有將0天與放入考慮因素到
只係老實講假油目的係全人類術師化
所以換個角度諗
會唔會根本從一開始0天與就唔係佢理念內嘅人類(冇咒力)
所以冇咩必要專登同佢地糾纏
反正就算出現呢D人最多都係一兩個事後再解決就得
邊度有講佢嘅目的係全人類術師化?
呢個應該係真油目的?
其實重點都係天與咒縛喺脫離命運
可以成為改變一切嘅變數
全人類術師化係真油目的

全人類同天元同化係假油目的

Source: 天元
假油用「咒靈操控」控制已經同所有人同化既天元

簡單啲講個既劇情又好似 火滾撚樣

冚球產中月讀 俾某條旦散控制
天元既講法未必係真
Source:收據佬
我個人係覺得天元,99,假油三個人都有自己既計劃
真希剌客,枰坦,伏黑法師,乙骨,虎杖戰士主力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞