咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
虎仗都好耐冇見過佢
劇情開始郁
芥見睇完明日戰記
終於
:想救5條就殺左宿儺先
:你復左就先殺到
:你殺左我咪復佢囉

姐咁?
虎杖自殺咪得,如果佢死就可以救返五條佢根本就唔會拒絕
問題就係其他人會唔會打大交姐
自殺唔知得唔得喎
無心臟宿儺都行得走得
自殺左宿儺咪用反轉
宿儺上次咪直頭揸爆虎仗個心臟咩
而且死左好耐宿儺都復活到虎仗,死應該唔會影響到宿儺
冇用 個陣同乙骨打 虎仗心臟被插 廚房佬諗住出手 但發生乙骨又反轉醫番佢 所以先唔理 證明廚房佬可以響虎仗死個陣出手
咁當時虎杖一搶返主導權咪死左囉
復活係後尾宿儺同佢deal完先復活到
如果佢可以無視虎杖直接復活洗咩同虎杖deal姐
所以以設定上黎講
宿儺可以用反轉救虎杖嘅情況僅限於佢搶到主導權
或者同虎杖有共識先可以
而虎杖都講到明唔會再比宿儺出黎嘅情況下,除非芥見食書
虎杖自殺宿儺應該冇彎轉,當然佢仲有契闊呢一招係到
仲有契闊個1分鐘丫嘛
睇咗幾個月打交 終於有劇情進展 好掛住伏黑呀屌
後尾係虎仗同宿儺deal而唔係宿儺話要復活
宿儺一開波都唔肯,係最尾deal 契闊先願意復活虎仗
虎仗死對宿儺黎講根本無所謂
個陣時得一兩(?)隻手指緊係OK
而家有15隻,虎仗係唔死得架啦

明明就係宿儺提出要deal先
咁都可以比你講到係虎杖主動要deal咁
要真係殺到 宿儺好似要 容器食齊20根手指 再死先得
唔講真係唔記得有呢樣野諗諗下其實廚房佬冇講過限講幾多次契闊
廚房佬唔會批 打輸大哥同乙骨個陣已經準備換人 但見又未死得哂先坐番低 你一死就up契闊出黎換人再自救 反轉佢冇講過一日唔比講超過一次
點解我netflix睇唔到劇場版架
睇多次打黑休死果集,真係白紙黑字解釋晒
可能本來高專剩係得硝子識, 乙骨都係複製硝子先做到
夏油最勁嘅咒靈畀佢切菜咁切,殺咒靈點會唔勁
肯定唔係 0個陣新手已經識反轉醫人 同埋反轉醫人唔係術式 係咒力輸出既一種 所以唔洗copy 單純識就識 唔識就唔識 硝子都教過五條反轉 但解釋完等如冇解釋過 仲笑五條冇天份
咁又唔可以咁講 真夏油其實都少廢 個陣佢都未必有特級響手 如果有我諗都唔會收埋唔拎出黎打爸爸
仲要響0個到講 只要有里香就唔洗哂時間收集咒靈 但假油講過咒靈操術勁在千變萬化 所以都係要收集得多先勁 同埋漩渦可以抽術式比自己用 真油又冇抽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞