咒術迴戰 (25)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
其實係劇情對上一年比55555全部消滅曬,所以虎仗惠惠先要搵其他方法開獄門疆

另一把甚爾用過ge天逆鉾同樣被55555封印

係去搵

搵黎消滅, 得唔得
個領域其實幾屈機,必中必殺類
我覺得蟲哉同四大咒靈同lv,只係對手太屈
竟然唔變百寶袋同真希fans
証明直哉專一
講緊百鬼夜行嗰時
佢百鬼夜行消滅左黑鬼嗰條, 之後應該係叫黑鬼同乙骨再搵有無黑繩拎黎消滅
以55555性格佢要黑繩無用, 佢一定係為左防止再有人用黑繩黎搞佢, 所以要消滅曬所有黑繩

天逆鉾搞過55555, 下場咪被封印或者破壞
你計下時間
百鬼夜行係乙骨1年級既事
搵黑繩係乙骨2年級,故事現在時間線既事
點樣去年銷毀今年條黑繩
百鬼夜行係17年, 澀谷事件係18年
天元講去年銷毀ge應該係指百鬼夜行黑鬼嗰條, 之後再叫黑鬼同乙骨去非州搵有無其餘黑繩
搵左1年 乙骨返黎, 話搵唔到其餘黑繩, 時間上無衝突
依家只不過係估55555叫乙骨去搵其餘黑繩目的係咩, 只不過我係估銷毀
因為以55555性格佢唔會借用黑繩ge力量, 天逆鉾同一道理
睇完劇場版,純愛
米格爾係百鬼夜行mvp 嚟
本身實力就好勁
五條拳頭打米格爾個幕
有一格係全白黑影畫面閃左下
都係黑閃??
應該唔係, 黑閃好明顯
娜娜明係百鬼夜行入面有4連黑閃, 之後乙骨打夏油傑都有一下黑閃

點解咁多人睇到,我開到睇唔到
打JUJU
有冇人覺得呢個結界篇章係最多餘
用8話只係為左講真希升級,升級既方法仲要超級無厘頭,仲要升到已經破壞遊戲平衡
加茂後面直頭消失左,翻生人氣唔錯既直哉只係為左做升級工具人
佢瞬間移動去Miguel 身後,但係佢有無下限,Miguel‘掂’到佢哋之間既無限被彈走,全白個下係類似show佢個barrier
點解會出現遊戲平衡呢四隻字
死滅is not a game
而且佢只係升到上甚爾level
應該仲未必打得贏乙骨

如果你講佢可以穿越各個結界,本身都有憂憂可以做到
甚爾十年前亦都做過
我唔係指死滅既遊戲平衡,而係實力設定得太過分
現階段就係0咒力根本無敵,完全冇弱點
術師要擔心咒力耗盡,用領域又會被對方領域或者簡易領域反制,回血又要識反轉術式先回到
0咒力完全冇弱點冇咒力所以唔洗驚咒力耗盡,唔需要反轉術式只要休息一下就可以回血,領域結界同必中又無效,再加埋超人一樣既身體能力
除左五條宿儺有邊個打得贏佢
我指第6個gif
五條出最後一個重拳之前有格白畫面嗰個
因係Netflix 用0.5倍速睇係似tv 版時嘅黑閃畫面
咁除左五條宿儺都無角色100%贏甚爾啊
真希充其量只係補左呢個位
點樣打破左戰力平衡
同埋真希都只係拎到呢副身體冇耐
經驗嗰啲始終冇甚爾咁多
仲未計甚爾有百寶袋
真希點計都未去到甚爾咁屈住
上面有講
成篇最有意思係交代左夏油動向
差戰鬥經驗
真依把新刀唔差,再唔係真希可以返去爆高專格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞