【吊靴鬼】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【3】

1001 回覆
713 Like 54 Dislike

點解咁多女鍾意gay廉
明明佢係gay
公平咩
文呢
ex 影響力有時真係大到你唔信
當你拖著我的手時,你的心是在她身上。

一開頭睇唔明,睇多次先知最後一句係紙條的最後一句,sad end味濃啊
三世書不會記載 誰為某某歎息感慨
bobo 你仲有我呀 唔好灰心
幾鐘意sad end故
happily ever after嘅話成日都有種睇完就係“睇完”,冇特別感覺
反而sad end先有一種回味嘅感覺,而且會下意識覺得個故未完咁
追到live啦
推post
無論happy定sad ending都支持
Lm
lm
上年去大阪時既回憶番曬黎
雖然成日都會回想,但冇一邊睇文一邊諗咁仔細
睇到話去黑門市場係要食關東煮時,
先知係要食關東煮 冇食到
但見話一般就放心 哈哈

話說凍忌廉係9幾年生架?

係我想試啫
你估下

老屎忽gay廉

細過你

一直覺得忌廉係同我差唔多大既人
(但見你話dse放榜個刻有真心左)

我諗係差唔多嘅
其實樂民本身有病 所以佢嘅朋友一行五人陪佢去旅行散心
Bobo係樂民嘅青梅竹馬 但因為樂民細個比左奶茶佢飲 搞到奶茶敏感好嚴重 Bobo就死左
樂民因爲好內疚 所以搞到思覺失調 幻想bobo仲係到陪佢
樂民嘅朋友因爲知呢件事 所以旅行途中都冇篤爆樂民自言自語嘅行為
所以 其實一切都係FF

係 但你做咩踢爆我個結局

估都比呢位巴打估到個結局
西樓敗走喇

挽巴救我
如果sad end我實屌你架

咁你屌定都得

我唔理呀

總之阿包同唔到阿森一齊我都當sad end!!

無問題

點解咁多女鍾意gay廉
明明佢係gay
公平咩

係樂民
ex 影響力有時真係大到你唔信

係呢
bobo 你仲有我呀 唔好灰心

得罪講句 新垣結衣係我老婆先啱
皮已正,故就六天
你同bobo返香港仲有無聯絡?
定只係此情可待成追憶 只是當時已惘然?
你文筆真係超好...
樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞