【吊靴鬼】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【3】

1001 回覆
713 Like 54 Dislike
gay廉你做咩偷拖人地隻手

我呢

一齊啦
早晨 又live左

我覺得bobo心底其實係酸溜溜

早晨呀
上年去大阪時既回憶番曬黎
雖然成日都會回想,但冇一邊睇文一邊諗咁仔細
睇到話去黑門市場係要食關東煮時,
先知係要食關東煮 冇食到
但見話一般就放心 哈哈

話說凍忌廉係9幾年生架?

係我想試啫
你估下
上年去大阪時既回憶番曬黎
雖然成日都會回想,但冇一邊睇文一邊諗咁仔細
睇到話去黑門市場係要食關東煮時,
先知係要食關東煮 冇食到
但見話一般就放心 哈哈

話說凍忌廉係9幾年生架?

係我想試啫
你估下

老屎忽gay廉
Lm
早晨一推
負評佔總評分7.61%
加速
而家係咪興比負皮?

對哩種現象真係難以理解
寫咁耐嘅作品比人一野負咗佢

網上世界係咁,我諗有一半既人係手痕貪過癮,所以唔太洗擺心上,你只需知有二千幾個正皮就夠

btw... 尋日食晏既時候有對學生妹搭枱,其中一個靚女,我當然要欣賞下啦 (屌你昅就昅啦)。

我發現佢雖然靚但有d男仔頭,俾人感覺係幾醒神活潑嗰款,之後我即刻諗到 徐嘉恩

最過癮係佢同學唔知細細聲同佢講左d乜,個靚女聽完後遞高隻手,笑笑口咁向佢同學舉中指。

個畫面勁有趣,你估唔到一個靚女會著住純白校服大庭廣眾下做呢個動作 之後我心諗... 果然係徐嘉恩。

好多人都係講笑姐
拖手仔
屌你越嚟越sad

佢條仆街有邊次唔sad

所以我好後悔咁早正左皮

Sad跟住負皮係咩邏輯

sad完仲比到正皮o既,通常都有返咁上下經歷架啦。
btw , 好撚痛。。。。
皮已正
「係囉,時間唔啱。」

Bobo

如果話錯o既時間hurt o的,還是對o既時間但錯o既人?
“係囉 時間唔啱”

呢句sad撚到呢
在錯的時間遇上對的人

「係囉,時間唔啱。」

錯的時候,對的人!
錯的時間,錯的人!
對的時間,卻錯了人!

珍惜當下,如果碰上還能使你感動的人
不過,如果真的感動不了就無謂再浪費時間。

單思,相思都苦。。
但有沒想過,兩個錯的在一起更苦。
再分開的勇氣,不是想像數的簡單!
而家係咪興比負皮?

對哩種現象真係難以理解

網上世界係咁,我諗有一半既人係手痕貪過癮,所以唔太洗擺心上,你只需知有二千幾個正皮就夠

btw... 尋日食晏既時候有對學生妹搭枱,其中一個靚女,我當然要欣賞下啦 (屌你昅就昅啦)。

我發現佢雖然靚但有d男仔頭,俾人感覺係幾醒神活潑嗰款,之後我即刻諗到 徐嘉恩

最過癮係佢同學唔知細細聲同佢講左d乜,個靚女聽完後遞高隻手,笑笑口咁向佢同學舉中指。

個畫面勁有趣,你估唔到一個靚女會著住純白校服大庭廣眾下做呢個動作 之後我心諗... 果然係徐嘉恩。

咁正皮同負皮都咁溫馨,少有!
能帶起情緒o既故唔多,能超越兩登正負皮指向o既更少。 比人屌住喊住負皮咁追文,幾難得!
我個負皮係講笑架咋
係大阪睇你個故好有意思

btw快d搞掂bobo

大阪

食咗金龍未

其實呢我第一眼見到金龍就覺得伏架啦

不過作為遊客試左試
好後悔俾左正皮,次次都sad end
準備sad end鳥
而家係咪興比負皮?

對哩種現象真係難以理解

徐嘉恩哩類女仔係學校真係玩哂
中午無文唔開心 bobog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞