【吊靴鬼】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【3】

1001 回覆
713 Like 54 Dislike
大家今晚都應該忙住食隔離post嘅花生啦

等你出文呀
BoBo

邊個

邊個post
繼續live推

邊個post

Ptgf 遊行嗰個
臨瞓前推下先

邊個post

Ptgf 遊行嗰個

追完即刻返黎睇文
今晚仲有冇? 冇我就訓了

邊個post

Ptgf 遊行嗰個

都幾無聊
正評俾bobo
唔好sad story 好嗎
文呢
正評俾bobo

睇凍gay廉就係唔可以咁早正皮
如果唔係到時sad end邊有得比負皮
正評俾bobo

睇凍gay廉就係唔可以咁早正皮
如果唔係到時sad end邊有得比負皮

無正皮邊會出文
又live
Lm
返工留名

bobo

「妳咁難追架......」

「呵呵,本小姐係難追架。」她笑道。

「但我會追到妳架。」

Bobo肯定想男主咁講
回到難波的民宿,第一件發現的倒楣事是我沒有帶鎖匙,幸好他們還未睡覺。

第二件倒楣事是,跑步出了一身汗,代表我又要洗冷水澡,這就不關他們事了,雖然我也蠻想洗澡能讓別人代替。

啊!媽呀!

在享受冰爽一般的刺激感後,我奪門奔出,趕緊找風筒暖身。

「你啱啱去咗佢地嗰度?」阿包看見我跑出來,便問我。

「你又知?」我拼命地用風筒吹身。

「因為我見你帶咗隻公仔返。」他指一指床上的Minion說。

怎麼近期大家的好像變聰明了,只有我一個人變蠢。

「其實唔係。我只係去咗佢酒店樓下,同埋佢好返好多啦。」我解釋道。

「Wow。」阿包用淫邪的眼神望著我,通常他這樣的語氣,就代表他想的不是什麼好事。

「做咩?」阿傑不解地問。

「你咁快就令到人連健康狀況都要向你匯報?」阿包對我說。

「你會唔會諗得太多?」我撥動頭髮,希望乾得快一點。

「又唔見佢同我講?」阿包說。

「其實係咪無人理我?」阿傑說。
「咁係因為今日我孭佢落山啫。」我回答:「如果你孭佢落山,佢都會同你講架。」

「最好係咁啦。」

「做咩啫你,你有家室架啦,發少陣夢啦。」我說。

今天才在我面前大曬恩愛,差點把我閃盲。

「我鄧你開心呀。」

「走開啦。」

「有無人可以講咩事?」阿傑還是繼續追問。

「不如咁,聽日我地玩遊戲。」阿包忽然說。

「試乜野?」

「阿傑咪寫咗個App嘅。」

雖然阿傑在公關公司忙得不可透支,但他的夢想仍是寫app,因此放工後,不時都會封測新的app,而最近寫的一個,就是拍照片的遊戲APP。

「終於有人提我個名,但我都係未知咩事。」阿傑說。

「你信唔信,聽日玩哩個遊戲,實有好多事發生?」阿包說。

「你打咩主意呀?」

「無打咩主意,純粹玩遊戲咋。」

依我對阿包近十年的交情,他說沒打什麼主意,就代表一定不是好事。

「我想問......係咪無人理我?」

【第四天】大阪市中央區日本橋 黑門市場 09:15a.m.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞