【吊靴鬼】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【3】

1001 回覆
713 Like 54 Dislike
我屌
撚樣
痛嘅
Lm
Sad end 來了

開始聞到sad味,係時候正評了
其實樂民本身有病 所以佢嘅朋友一行五人陪佢去旅行散心
Bobo係樂民嘅青梅竹馬 但因為樂民細個比左奶茶佢飲 搞到奶茶敏感好嚴重 Bobo就死左
樂民因爲好內疚 所以搞到思覺失調 幻想bobo仲係到陪佢
樂民嘅朋友因爲知呢件事 所以旅行途中都冇篤爆樂民自言自語嘅行為
所以 其實一切都係FF

係 但你做咩踢爆我個結局
上年去大阪時既回憶番曬黎
雖然成日都會回想,但冇一邊睇文一邊諗咁仔細
睇到話去黑門市場係要食關東煮時,
先知係要食關東煮 冇食到
但見話一般就放心 哈哈

話說凍忌廉係9幾年生架?

係我想試啫
你估下

老屎忽gay廉

細過你

一直覺得忌廉係同我差唔多大既人
(但見你話dse放榜個刻有真心左)
屌出聲
明明睇到我的心便在你身上好sweet
點解最後要有句咁既野
呢排識到個好bobo feel既女仔....
當你拖著我的手時,你的心是在她身上。
當你拖著我的手時,你的心是在她身上。

屌含撚啦
CD Rom 連登第一個負評俾你, sad end
負皮推ending, 希望唔好sad
其實樂民本身有病 所以佢嘅朋友一行五人陪佢去旅行散心
Bobo係樂民嘅青梅竹馬 但因為樂民細個比左奶茶佢飲 搞到奶茶敏感好嚴重 Bobo就死左
樂民因爲好內疚 所以搞到思覺失調 幻想bobo仲係到陪佢
樂民嘅朋友因爲知呢件事 所以旅行途中都冇篤爆樂民自言自語嘅行為
所以 其實一切都係FF

係 但你做咩踢爆我個結局

估都比呢位巴打估到個結局
西樓敗走喇
嗚呀Bobo
BOBO
嗚呀...睇到張紙仔個心好up
如果sad end我實屌你架

咁你屌定都得
之前睇GAY廉既故好似係話讀緊U, 大家唔好俾佢呃到
其實係咪Bobo都係失戀之旅
sad味甚濃,睇到個灰灰地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞