【吊靴鬼】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【3】

1001 回覆
713 Like 54 Dislike
Bobo可唔可以唔好咁好
Gay廉寫女仔嘅性格真係好勁

之前小藍,宜家Bobo

你平時係咪好中意觀察人?

你一講 我又好掛住小藍
希望gay廉寫個尾會寫長少少滿足下我地
btw突然想gay廉將d愛情故整成一本書
Bobo 個ex同主角個ex 拍緊拖?
bobo
「妳咁難追架......」

「呵呵,本小姐係難追架。」她笑道。

根據本人對凍gay廉多年嘅研究,呢兩句絕對唔係表面上咁簡單

利申:上個post都未追

紅字為重點
好睇
加速加速

之前小藍,宜家Bobo

寫得野都應該鍾意觀察(掛?)

之前小藍,宜家Bobo

你一講 我又好掛住小藍
希望gay廉寫個尾會寫長少少滿足下我地
btw突然想gay廉將d愛情故整成一本書

用屋企printer印出嚟畀你

利申printer壞咗
當初我分手果陣毫不猶豫BLOCK哂佢既所有聯絡方法
怕既就只係當佢搵番自己既時候,我會立即原諒佢

身邊好多朋友都問我點解要咁絕
Thats the reason

正確嘅做法嘅

我無block到 搞到我事後聽到更多我做得唔好既野
明明係佢話想返黎復合 點知繼續數臭我

我覺得第一次同ex出街 佢就係係burger king 係咁數佢前度
當時覺得好好笑
分手後就知道賴野
留名加正評

Hi Gay 廉

久違了嘅每篇終極一句
我睇到嗰句

妳好像我的心電圖,總是能掌握我心跳的節奏。

即刻起左雞皮

你都掌握住我嘅心跳

Btw, Gay廉你又話揀月亮嘅....
Hurt到bobo點算

有你正評真好呀大佬巴

結局lm
我都遇過bobo咁嘅女仔呀

係我ex

就係鴻門宴嗰排?

係呀~睇sweet情節開心翻少少
btw我是正皮的
你寫乜我都正皮的

金巴
more

我覺得第一次同ex出街 佢就係係burger king 係咁數佢前度
當時覺得好好笑
分手後就知道賴野

你個ex而家係burger king數緊你
唔好諗佢了
既然付出再多也無用 不要讓自己的付出付諸流水
留名加正評

Halo Gay 廉巴

第一次係你呢邊留言,

但其實你所有故丟都追晒咖

bobo係咪ex個妹黎架 ,

第一眼又熟口熟面, ex搵過佢又估到 ,又知ex冧維利
好似男主既所有野佢都咁
好似睇緊衝鋒21
好似睇緊衝鋒21

其實係咪真人真事

當時覺得好好笑
分手後就知道賴野

邊間bk
可能見過gay廉
利伸 舊bk員工

當時覺得好好笑
分手後就知道賴野

邊間bk
可能見過gay廉
利伸 舊bk員工

尖沙咀
好耐之前架啦
其實係咪真人真事

完咗講
留名加正評

Halo Gay 廉巴

第一次係你呢邊留言,

但其實你所有故丟都追晒咖

bobo係咪ex個妹黎架 ,

第一眼又熟口熟面, ex搵過佢又估到 ,又知ex冧維利
好似男主既所有野佢都咁

而家先留名架你
大家今晚都應該忙住食隔離post嘅花生啦
大家今晚都應該忙住食隔離post嘅花生啦

忙住等你出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞