做過酒店執房,你問我答

794 回覆
484 Like 21 Dislike
聽講會拮穿佢
酒店雞係咪長駐?
有冇淨夜更?
其實啲床單目測唔污糟係咪唔會換?下一手瞓兩手床單
有,好位黎,不過有早比人霸左左,走下call,好少執房
冇可能發生既事,因為一定係皺同有頭髮,冇人情況下,快既除床單起計8分鐘內換完,但如果有客話污糟要係換,你D枕頭唔可以亂扔,用既時間仲多

反而毛巾最危險,如果冇用我地唔會換,但上手客用係撚掂過毛巾都冇人知,所以入房最好同人講換左佢
唔會,因為打開房門執房
唔係,至少唔會同一間房長住,因為正常酒店唔比有酒店雞

反而想分享有次有間房話要開窗,上去係個鬼佬同一個陀地雞,包著毛巾等開波,係到望住我做野,果刻我感覺仲賤過隻雞
有冇同事偷偷地蛇王自己開間房扑野
入去做清潔前點知個客喺唔喺房
冇可能發生既事,反而試過一朝早執執下訓著左係張床到
雞都不如
講一個執房前你見過既最混亂環境
番去最先執既係check out左既房,其次先係客服,如果冇掛執房牌,多數有個時候收洗衣,果時就敲曬你負責既房,借其名問下有冇衫洗,其實就睇下有冇人係到

又或者防盜眼睇下有冇光黎判斷起左身未

試過黃昏時間會有開床服務,敲極都冇人應就入去,咁岩佢係廁所冇著衫出黎,我睇到曬,嚇到我關門走人,隱約聽到佢用普通話問邊個
我好彩,周地花生only,見過同事係個鬼佬用屎HI到四邊牆都係
有冇鬼
冇遇過,反而頭尾房個氣場唔係特別勁,好多時係睇房入邊窗口光唔光猛會大分別D
咁大部份客其實都好有禮貌既
一間房最污糟首選係梳化,因為最多係毛巾抹,地氈都話有機洗,之後床下底一定係勁多塵,然後D 咕臣
正常都收埋,反而見過好多性玩具
有咩最污糟?五星同三星清潔有無咩分別?謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞