[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
21係平但我而家點都唔去
手勢太差

仲衰過窮人版
福狗一日打正選 曼聯永無翻身架啦
L馬、馬拉仔、華拉尼都護到波,睇翻球隊入面前中後係中鋒同龍門最須要換
一句講哂
比啲時間光頭搵啲踢到佢戰術既人喇
班撚樣咩料咩腦咩波底你地又唔係唔知

咁易換個教練半季就做到咩 我預兩季
理性非針對
福係黑色皮膚所以緊張驚波個樣先至唔明顯
近乎一上腳就可以幻想定1秒後失波…跌低etc

點解下下推大位極多人都夾硬射
因為射左就等於釋放左壓力
交左功課
其實球隊到比賽日時既表現就係由管理層係管理球會同轉會方面,到教練係球隊管理同訓練既總合結果黎。
所以係後費sir年代既閪其實就係以上幾樣野一層扣一層,球場上表現既閪只不過係一個結果
正確
射波省人=對面封得靚咋,唔關我事
入波=MBE幾撚勁,又要續約加人工
以阿朗37歲想操返fit係要d時間
季前又無集訓
踢左幾場都無一踢得足
派飯咁撚廢比返朗正選啦 操返起佢前面有入球保証好多
玩so9套防反都贏到啦,講經咩
暫時黎講
曼既小學雞逼搶未成型
用返C朗都ok

不過用C朗,般就會上腦狂踢刷鞋波
因為佢哋班撚樣對對上唔知幾多年都唔著重戰術細節上既野,所以佢哋踢出黎就好似踢天才波咁,無系統,無form,連簡單既比波比去隊友既慣用腳都無做

打咗天才波咁多年,突然比一個咁著重細節既領隊去帶住呢班人,都遇撚咗會有好大衝擊㗎喇,依家咪當睇吓邊啲係真唔岩踢體系波只岩踢天才波
Dean Henderson不過應該要有正選先肯返曼聯
想問你有冇睇波
猁一樣兩閘內切組織
佢份約好似到2025
之前傳紐個Dubravka都係Loan一季, 似係等Dean

希望係
21大概幾多錢?
上面有ching話性價比高
https://www.espn.com/soccer/manchester-united-engman_utd/story/4712101/dean-henderson-fuming-at-man-utd-over-lack-of-game-time
佢擺明就唔想再留喺曼聯等機會,所以先要求借去其他隊表現自己,
似下季直接買個正選龍多D,唔會浪費季時間比dean練控傳
21 fb有哂價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞