[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
牙朗廢到
早幾年應該一下左腳怒射
啲青訓係咪除咗綠木都係辣殺
之後ajax再reject要120m
Anthony Martial is to be offered a longer deal at Manchester United according to reports .

Sky sports
朗哥係咪驚傷,有自己黎應該cup 得埋中間
Nkk 大把隊會買啦
夏撚夠係75m Euro 你出得起錢都睇唔上我地
依件50m仲水過安狗
冇哂速度啦 踢個十分鐘都唔掂
正常應該轉星期日

唔好deal
一億買Sasa同sesko 有突
成日做文員都有約到 cls球會
Sesko 下年去leipzig 啊
點買返嚟
同埋sasa 打正前,點都要簽右翼
如果減薪約 加 出場計人工就可以
牙朗可能連維園亞伯都唔夠踢
上季初痴線到話要加麥龜人工,好彩佢兩個都生性識自爆
我都可以完封佢啦
續唔係問題 減人工先啦 冇記錯佢好高人工 好似成250k 週薪
Deal 佢老母咩,近5年得一季有料
琴晚睇妓鏝猁 就算人地攻唔入都好 全場都係好似落後緊最後幾分鐘咁踢 瘋狂比波走位 無球跑動

但我曼波都未入就已經好少跑動 sancho一對三又無人幫 前面福e 又唔撚識走位 馬拉仔又少overlap

入完波仲衰 平安鐘左差唔多半個鐘 本身都無乜攻勢 除左上半場果幾下比人擋曬 都諗唔出 要不是般狗入到 應該都9成失分
同埋sasa 好撚鈍 都唔係光頭個路
光頭佬咁鍾意荷甲仔
考慮下雲荷當好過 把握力又好 又平
1場聯賽都未踢就傳續約
減人工先再講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞