[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
場場個個都打多兩隻腳
邊個係新kaka
留返啲紙拜山個陣燒比自己老母啦賤種狗
應該係新簽個比利時仔
燒完當符水幫你搽吓個地中海睇吓有冇頭髮生得返出嚟?
De Ketelaere,比利時仔,踢法同身型都好似卡卡
人地前足嚟 體諒下
馬撚
look for a handball if the positioning of a player’s arm/hand makes you think they’re “taking a risk” in their arm positioning, and that they’re making their body mass “unnaturally bigger.”

If the position is “explainable” by the movement a player is making, this won’t be a handball.

係咪不自然伸開呀
讀下球例先爆閘啦
符水留返你自己飲啦贏幾場波上晒腦就沖入嚟瀨屎瀨尿
https://www.youtube.com/watch?v=2gOabaJ_OO8
米路今晚 debut 個分幾鐘 highlight 入面既 tackle 次數應該多過 McFred 成季總和
贏波唔串唔通你老母攬住你空難死個陣先笑?
Yann Sommer 19個SAVE
幾時有肺炎 腰斬聯賽比阿狗冠軍啦
Welcome
你贏波爆入嚟串做乜 而家贏我哋咩?
成隻癲狗咁肉酸到
鍾意咪爆鳩你空難聯閘囉,使撚擇日啊?
咁唔滿意上東張西望哭訴囉
Cls 嬴四場就爆閘
271係邊隻狗
你唔介意比人笑咪多d入黎
谷精谷左廿年嘅癲狗幾撚好笑
季中墮馬果時希望你都入黎
屌你樓上班弟兄贏撚咗波都爆人閘做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞